Ramon Rodriguez Verdejo se nije iskazao ponašanjem

 Dax Images/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
DOBIO ZABRANU DOLASKA

Sramotne scene u Španjolskoj! Rakitićev šef divljao u loži i sudjelovao u neredima na terenu i u tunelu

Sportski direktor Seville Ramon Rodriguez Verdejo, poznatiji kao Monchi, nije se iskazao na derbiju
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. studeni 2022. 18:49

Puno nervoze i čak tri izravna crvena kartona vidjeli su gledatelji gradskog derbija između Betisa i Seville, koji je završen rezultatom 1:1.

Uzavrele su strasti na terenu i na tribinama, ali isto tako i u svečanoj loži. Tamo je u prvom planu bio sportski direktor Seville Ramón Rodríguez Verdejo, u nogometnom svijetu poznatiji kao Monchi.

Izgleda da je Monchi prešao granicu dobrog ukusa, jer je Betisov predsjednik Ángel Haro danas službeno priopćio vodstvu Seville kako njen sportski direktor ubuduće nije dobrodošao u svečanu ložu stadiona Benito Villamarin.

Prema izvorima iz Betisa koje navodi Marca, Monchi se u loži ponašao neprimjereno tako što se verbalno sukobio s nekolicinom navijača te ‘‘nije zadržao neophodnu smirenost na mjestu rezerviranom za uglednike‘‘.

Kako o ulasku u svečanu ložu odlučuje isključivo predsjednik Betisa, teško da će se ova odluka promijeniti. Tim više što je Monchi sudjelovao i u neredima na terenu i u tunelu.

Iz Betisa su dodali kako je Monchi ‘poništio‘ nastojanje obje strane da smanje tenzije i da lokalnom derbiju daju dozu normalnosti i sportskog ponašanja.

Monchi će ubuduće moći doći na stadion Betisa, ali će morati pronaći mjesto koje nije u svečanoj loži...

Linker
18. svibanj 2024 23:23