Jović nije oduševio niti protiv Šahtara
 AFP
KAKVA PLJUSKA

Srbin je drugi najomraženiji igrač! Velika anketa pokazala kako stvari stoje u Realu, evo gdje je Modrić

Jović je ispucao sve "kredite", više nema tolerancije prema 60 milijuna skupom "pojačanju"
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2020. 15:30

Analizira se u španjolskim medijima intenzivno šokantni i totalno neočekivani poraz Reala na Bernabeuu protiv (desetkovanog) Šahtara, jer 2:3 nisu očekivali niti najveći fanovi ukrajinskog diva uoči puta na Pirineje. Jedna analiza pokazuje da je Luka Jović ispucao sve kredite, ali ne kod trenera, već kod navijača...

U anketi u kojoj je sudjelovalo više od 10.000 glasača srpski je napadač osvojio drugo mjesto najomraženije u momčadi. Samo je jedan gori od njega, a to je Marcelo koji ne prestaje s kiksevima od starta sezone.

image
AFP

"Zaslužuje zvižduke i negativne reakcije zbog igara koje pruža od dolaska u Real", stoji u komentaru na njegov "visoki" plasman.

Odmah iza dvojca nalazi se Varane, a "drvenu" medalju ima Zinedine Zidane kojem se ne oprašta dosta loš ulaz u sezonu.

Najpopularniji su u ovome trenutku Vinicius, Thibaut Courtois i Luka Modrić. Visoko su i Toni Kroos omiljenih, te Ferland Mendy.

"Najbolje je da više nikad ne odigra utakmicu u bijelom dresu", zaključuju fanovi koji već mjesecima guraju srpsko pojačanje od 60 milijuna eura prema izlaznim vratima.

Prilika je imao i nije se baš iskazao u statistici postignutih golova, a to je ono zbog čega ga je Real angažira i skupo (pre)platio...

Linker
20. travanj 2024 03:24