Sergi Roberto

 JOSEP LAGO Afp
HOĆE LI IH POSLUŠATI?

Srušili Real, osigurali titulu pa u ekstazi poslali poruku Messiju: ‘Leo, dođi, čekamo te raširenih ruku‘

‘Ne razumijem, kako mu mogu zviždati? Ako se vrati, tretirat ćemo ga kako zaslužuje‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2023. 06:26

Nakon pobjede nad madridskim Realom (2:1) i praktičnog osiguravanja titule španjolskog prvaka zanimljivu izjavu medijima dao je Sergi Roberto. Branič Barce bio je i jedan od strijelaca na utakmici. Njegov pogodak za 1:1 taman pred poluvrijeme preusmjerio je utakmicu na željeni način za domaće koji su do slavlja došli pogotkom Francka Kessieja u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Izjava Sergija Roberta nije imala puno veze s utakmicom, kazao je:

- Ovo je poruka Leu Messiju. Dođi, čekamo te raširenih ruku - kazao je Roberto uz dodatak:

- Na kraju, ne bih ipak previše ni o tome, jer o svemu odlučuju predsjednik, trener ili tko god. No, kad je riječ o igračima, čekamo ga.

Ovo bi se, dakako, moglo jako svidjeti argentinskom velemajstoru kojeg su navijači PSG-a izviždavali kroz čitavo vrijeme prošlotjednog poraza kod kuće protiv Rennesa (0:2). Messi bi nakon svega mogao donijeti odluku da se u nadolazećem ljetu nakon dvije godine oprosti od Pariza. A onda, možda, tko zna, i vrati u Barcelonu.

- Ne razumijem zašto su mu zviždali. On ima dobru sezonu u Parizu, zabija, asistira... Ispali su u Ligi prvaka, ali on je spektakularan igrač i sigurno razmišlja da ga se ne bi trebalo tretirati na takav način. Ako se vrati, tretirat ćemo ga kako zaslužuje - zaključio je Sergi Roberto.

Linker
23. travanj 2024 22:20