ALVARO MEDRANDA/PANORAMIC/PROFIMEDIA Alvaro Medranda/panoramic/profimedia
PREKRASNA PORUKA

Srušio Barcelonu na Camp Nou, pa se naklonio velikom Luki Modriću: ‘Uživancija je igrati s tobom‘

Nije tajna da je hrvatski Maestro ‘Tata‘ u svlačionici Reala, potvrdio je to sada i Jude Bellingham
Piše: SNObjavljeno: 29. listopad 2023. 09:32

Madrid slavi nezaustavljivog Judea Bellinghama koji je s dva pogotka srušio Barcelonu na Camp Nou.

Dok je prvi gol u tom trenutku za 1:1 Bellingham zabio topovskim udarcem s 25 metara udaljenosti, drugog je zabio u sudačkoj nadoknadi. S desne strane ubacio je Dani Carvajal, Luka Modrić je dodirom lopte prebacio obrambenog igrača Barcelone, a lopta se odbila ravno na Bellinghama koji je iz blizine zatresao mrežu.

Nakon same utakmice Bellingham je putem društvenih mreža, konkretno na Instagram Storyju, kapetanu Vatrenih čestitao na njegovom jubileju, 500. nastupu u dresu Reala.

‘Kakav uspjeh legendo, uživancija je igrati s tobom‘, napisao je Bellingham.

image

Bellingham i Modrić

SCREENSHOT Instagram

Nije tajna da je hrvatski Maestro ‘tata‘ u svlačionici Reala, govorili s više puta o tome javno brazilski napadač Vinicius Junior i ostali mlađi igrači Reala, a sada se hrvatskom kapetanu poklonila i najveća nova zvijezda u dresu Kraljeva.

U 13 odigranih utakmica za madridski klub Englez je zabilježio 13 postignutih golova i tri asistencije, a njegove fantastične igre uvjerile su ljude u Realu kako je uloženih 103 milijuna eura ovog ljeta bila i više nego dobra investicija za igrača takvog kalibra. Od samog dolaska u Kraljevski klub Bellingham je u potpunosti pokazao svoj potencijal, pa je tako već u debiju protiv Athletic Cluba upisao premijerni pogodak.

Odličnu formu prenio je i u susretima Lige prvaka, gdje za sada dijeli mjesto najboljeg strijelca natjecanja s tri pogotka u tri utakmice.

Linker
27. travanj 2024 15:56