GIUSEPPE CACACE/AFP
IGRAČ UTAKMICE

Šta to Modrić radi u 35. godini! Hrvatski kapetan je oduševio, ali sada postoji i jedan veliki problem!

Marca je Modrićev nastup protiv Granade ocijenila s maksimalne tri zvijezdice.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2020. 08:23

Nakon pobjede madridskog Reala protiv Granade (2:1) postalo je jasno da kraljevskom klubu treba još jedna pobjeda iz preostale dvije utakmice do kraja Primere kako bi osvojio titulu prvaka Španjolske. Prva meč-lopta je ovoga četvrtka na domaćem terenu protiv Villarreala.

Iako je službeno za igrača utakmice proglašen vratar Thibaut Courtois, španjolski mediji, a napose Marca u prvi plan guraju hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Njegovu ulogu u jučerašnjoj pobjedi smatraju vrlo velikom i na samom početku stavljaju upozorenje. Ako netko nešto ne promijeni, Modrić, kažu, ima još samo godinu dana u Realu. Jasno, predmnijeva se na to da bi se kapetanu hrvatske reprezentacije morao na stol staviti novi ugovor.

image
JORGE GUERRERO/AFP

Marca u svom internetskom izdanju hvali Benzemu i Mendyja, a posebno ističe i Modrića:

- On se u ponedjeljak vratio među one o kojima se piše o superlativima. Nije to ona njegova razina za Zlatnu loptu, ali - skoro. On je jedan od glavnih arhitekata savršenog Realovog niza od restarta do danas, on je usred srpnja poput motocikla! Ne učini li netko nešto, navijači imaju još samo godinu dana uživanja u njegovim potezima na terenu.

image
JORGE GUERRERO/AFP

U Marcinom print-izdanju Modrić je s maksimalne tri zvijezdice među najbolje ocijenjenim igračima Reala. Toliko su dobili još i Courtois, Ramos te Benzema.

Modrić je u prvom planu i na početnim stranama španjolskog Asa. U pojedinačnim opisnim ocjenama njegove sinoćnje predstave piše:

image
JORGE GUERRER/AFP

"Krasna predstava u prvom dijelu s asistencijom za pogodak Benzeme. Zidane ga je koristio gotovo u ulozi plejmejkera kako bi dijelio lopte Francuzu, a lopte je i sjajno kontrolirao. Malo je patio u drugom dijelu kada je Granada prijetila, ali uvijek je bio na razini i neumorno gradio Realove akcije".

Linker
01. svibanj 2024 23:39