Carlo Ancelotti

 Osnapix/titgemeyer/imago Sportfotodienst/profimedia
KRAJ SEZONE

Stigla najgora vijest za Real, Ancelottiju se ozlijedila još jedna zvijezda: ‘Totalno je blokiran‘

Pregledi su pokazali da Dani Carvajal ima i rupturu vanjskog kolateralnog ligamenta
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. listopad 2024. 10:40

Nakon što je obavio liječnički pregled ozlijeđenog koljena, desni bek Real Madrida Dani Carvajal doznao je i službeno svoju dijagnozu. A ona je najgora moguća, zbog teške ozljede španjolski reprezentativac propustit će ostatak sezone.

Sam Carvajal je nakon prvih pregleda na društvenim mrežama objavio kako je riječ o puknuću križnih ligamenata desnog koljena, a liječnici su osim toga utvrdili i rupturu vanjskog kolateralnog ligamenta te rupturu poplitealne tetive na desnoj nozi. Operacija će uslijediti u narednim danima.

Carvajal se ozlijedio u završnici subotnje prvenstvene utakmice s Villarrealom u Madridu (2:0), nezgodno je stradao u duelu s Yeremyjem Pinom.

image

Dani Carvajal leži nakon ozljede

OSCAR DEL POZO Afp

"Potvrđena je ozbiljna ozljeda križnih ligamenata, morat ću na operaciju i izbivati ​​s terena nekoliko mjeseci. Već se veselim početku oporavka, vratit ću se kao zvijer. Hvala svima puno na Vaše poruke, osjećam se jako voljeno", napisao je Carvajal na svojim društvenim mrežama.

U ogledu sa Žutom podmornicom ozlijedio se i Vinicius Junior, no njegova je ozljeda bila blaža. Osjetio je bolove u ramenu i vratu, no u Realu se nadaju da će s njim sve biti u redu.

- Imao je problema s vratnom kralježnicom, totalno je blokiran, boli ga - rekao je Realov trener Carlo Ancelotti.

Linker
06. listopad 2024 12:33