BAGU BLANCO/PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
BOMBA IZ ŠPANJOLSKE

Stigla ponuda od milijardu i pol eura!? Najveći problem Barcelone nestat će preko noći?

"Izvor iz Barce" navodno je demantirao vijest, no isto tako priča se i o dokazu koji je potvrđuje
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2021. 11:50

Barcelona je već neko vrijeme u financijskim problemima. Dug katalonskog diva težak je oko 1,35 milijardi eura, novca za velika pojačanja nema, plaće se smanjuju, a takva situacija odrazila se i na budućnost Lea Messija koji je Camp Nou morao zamijeniti Parkom prinčeva.

No, danas španjolski mediji navode da se pojavio Barcin spasitelj. Neimenovana tvrtka iz Dubaija navodno je ponudila Kataloncima pozajmicu od čak 1,5 milijardi eura.

Isti izvori tvrde da bi Barca posuđeni novac vraćala u narednim godinama uz jako male kamate na godišnjoj razini. Uz to, klubu je ponuđeno da prve dvije godine bude oslobođen isplate duga prema ovoj kompaniji uz opciju produljenja isplate i do 12 godina.

Iako su prve vijesti govorile da u Barceloni ozbiljno razmišljaju o prihvaćanju ponude koja bi ih ekspresno podigla na noge, prema pisanjima Mundo Deportivo portala, "izvori iz Barce" demantiraju postojanje iste. No, istaknimo da isti mediji navodi i kako s 8TV-a, s kojeg su među prvima pustili u javnost ovu informaciju, tvrde kako su u posjedu dokumenta koji sve potvrđuje.

Linker
26. travanj 2024 21:45