Luka Modrić i Casemiro

 PAUL ELLIS Afp
UZBURKANE VODE

Što se događa u Realu? Zvijezda progovorila o gorućem problemu: ‘Recite, kako biste se vi odrekli Modrića?

Jedan od ‘starosjedioca‘ u veznoj liniji uopće ne razgovara s novim pojačanjem kraljevskog kluba.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2022. 10:31

Španjolski mediji već danima bruje o tome kako je porasla razina konkurencije među igračima na pozicijama središnjih veznih igrača u madridskom Realu. Zna se da je imena i previše, a višegodišnju koheziju u sljedećoj sezoni mogao bi poremetiti Aurelien Tchouameni. Čovjek od 80 milijuna eura koji je ovog ljeta pristigao iz Monaca mogao bi uzeti mjesto nekome od standardnog trojca kojeg čine naš Luka Modrić, Toni Kroos i Brazilac Casemiro. Upravo je on označen kao "taj" kojeg će Tchouameni izbaciti iz prve jedanaestorke Carla Ancelottija.

Spekulira se o tome da Tchouameni osjeća zavist i negativno raspoloženje prema igračima koji mu konkuriraju, a navodno mu Casemiro i otežava kvalitetnu adaptaciju na novu momčad. Upitan o pozicijama za prvih 11 u veznom redu Reala, Casemiro je rekao:

- Može li dolazak Tchouaménija natjerati Luku, Tonija ili mene da odemo? Recite mi, kako biste se odrekli Modrića ili Kroosa? To je nemoguće - kazao je brazilski veznjak.

S Tchouamenijem navodno ne priča, ne susreću im se niti pogledi u zajedničkim prostorijama na pripremama, a pitanje je kako će to utjecati na kemiju unutar kolektiva...

Linker
26. travanj 2024 18:22