Sudac Guillermo Cuadra Fernandez je pozvao Luku Modrića da dođe do njega

 Ricardo Larreina/aflo/profimedia
ŽESTOKA RASPRAVA

Sudac pozvao Modrića sa strane, a ovaj mu održao lekciju: ‘Tako se ponašaš prema meni? Ne smijem ništa reći?‘

Hrvatski kapetan je u jednom trenutku ušao u žustru raspravu sa sucem
Piše: SNObjavljeno: 27. studeni 2023. 07:20

Real Madrid je s 3:0 slavio na gostovanju u Cadizu, a Luka Modrić je odigrao 70. minuta prije nego je zatražio zamjenu zbog boli u nozi. Hrvatski kapetan je odigrao sjajno i bio jedan od najboljih igrača na utakmici, a Carlo Ancelotti je nakon utakmice otkrio da ozljeda nije ozbiljnije prirode.

- To je preopterećenje mišića. Samo to. Modrić je bio jako dobar. Danas je igrao na drugoj poziciji, bio je vrlo dobar u obrani - poručio je Talijan.

Modrić se tijekom utakmice našao u centru pažnje i zbog svoje rasprave s glavnim sucem Cuadrom Fernandezom. Sudac je pozvao Modrića da mu održi lekciju, no na kraju je on bio taj koji je morao slušati što Luka ima za reći. Sve su zabilježile kamere.

Sudac je htio Modriću nešto reći pa ga je pozvao da dođe do njega, a Modriću je prekipjelo. Nakon što u nekoliko situacija Fernandez nije dosudio prekršaj, a nije ni podijelio žute kartone, Modrić je poludio i sucu sve rekao u lice.

- Nisam ti ništa prigovarao, a ti se tako ponašaš prema meni. Žalio sam se tri puta, ali nisam pokazao nikakvo nepoštovanje. Što sada ne smijem ništa ni reći? - rekao je Modrić sucu koji nije imao protuargumenata.

Koliko Modrić znači za Real, ali i španjolsku ligu, pokazuje i trenutak u 70. minuti kada je napuštao teren. Dok je izlazio s travnjaka domaći navijači su se priključili gostujućima i pljeskom ga ispratili na klupu.

Linker
15. svibanj 2024 19:31