Luka Modrić ostaje u Realu najmanje do ljeta 2023. godine

 OSCAR BARROSO Dppi Via Afp
ČEKA SE TEK POTVRDA

Sve je dogovoreno! Španjolci otkrili gdje će kapetan Vatrenih Luka Modrić nastaviti karijeru

Marca je otkrila gdje će kapetan Vatrenih igrati iduće sezone, a dogovor je postignut jako lako
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2021. 10:58

Sjajne vijesti za kapetana Vatrenih i hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Luka Modrić ostaje u Real Madridu i nakon ove sezone, otkriva Marca. Španjolci pišu kako su se hrvatski veznjak i klub sve dogovorili i da će Modrić u Realu ostati najmanje do ljeta 2023. godine.

"Klub je prezadovoljan Lukom Modrićem, a on se u Realu osjeća sjajno i nema namjeru otići. Dogovor je lako postignut", piše Marca koja najavljuje kako će kraljevski klub uskoro i službeno potvrditi ovu vijest.

Modrić je u klubu od 2012. godine, a za Real je do sada nastupio 409 puta i postigao 28 golova, te upisao 66 asistencija. Kraljevski klub ne može ni zamisliti svoju igru bez Modrića koji je s njima osvojio sve što se može osvojiti, a kruna karijere bila mu je i Zlatna lopta koju je prije tri godine osvojio ispred Messija i Ronalda.

Osim Modrića ugovore bi trebali produžiti i Brazilac Casemiro do 2025. godine, te Nijemac Toni Kroos do 2024., otkriva Marca dodavši kako će Real uskoro i službeno objaviti potpise ugovora s trojicom veznjaka.

Linker
29. travanj 2024 05:15