Leo Messi
 REUTERS/Albert Gea
MESSI S DRUGOG SVIJETA

SVI SE NAKON ČUDESNE PARTIJE JOŠ JEDNOM NAKLONILI JEDNOM OD NAJVEĆIH IKAD 'Kada igra protiv tebe ne možeš ništa kontrolirati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2019. 10:13

Lionel Messi zabio je tri gola u pobjedi Barcelone nad Celtom 4:1. Prvi iz kaznenog udarca, a ostala dva iz slobodnjaka. Došao je do brojke od 501 gola za Barcu lijevom nogom. Nije to bila osobita predstava, ali domaćin je na Camp Nou uvjerljivo slavio. Četvrti gola djelo je Busquetsa s ruba kaznenog prostora. Ivan Rakitić ostao je cijeli susret na klupi.

Nakon utakmice obojica trenera imala su samo riječi hvale za Argentinca koji ne prestaje oduševljavati nogometni svijet.

- Kada imaš njega na suprotnoj strani onda nikad nemaš kontrolu nad utakmicom. Ništa se ne može kontrolirati, on jednostavno igri donosi nešto posebno - rekao je Oscar Garcija, trener Celte Vigo.

- S njim je sve moguće. Osim što ima sposobnost zabijanja golova on je iznimno predan igri i kada nam ne ide i kada stvari zapnu on pronađe rješenje - govorio je Valverde koji je u Barceloni u posljednje vrijeme pod velikim pritiskom.

Mnogi već kao nasljednika vide Marcela Gallarda, Argentinca koji se afirmirao kao stručnjak u Južnoj Americi, neki spominju i druga imena, ali barem zasad predsjednik Jordi Bartomeu podupire aktualnog i poslušnog mu trenera:

- Valverde je idealan trener da vodi mlade igrače. Već se pripremamo na eru nakon Messija - vjerojatno je prvi put tako nešto izgovorio Bartomeu.

Linker
03. svibanj 2024 14:43