Joan Laporta

 DAVID ZORRAKINO/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA
NEŠTO SE KUHA

Tajanstveni sastanak predsjednika Barce i moćnog nogometnog agenta: Dogovara se zvučan transfer?

O čemu je to skriven od znatiželjnih očiju nogometne javnosti razgovarao utjecajni dvojac
Piše: SNObjavljeno: 13. prosinac 2021. 22:08

Kako izvještava poznati talijanski novinar i ekspert za transfere Fabrizio Romano, u Torinu su se sastali predsjednik Barcelone Joan Laporta i agent brojnih nogometnih zvijezda Mino Raiola.

Misteriozan je sastanak održan uoči ceremonije dodjele prestižne nagrade Golden Boy koja se od 2003. dodjeljuje najboljem europskom nogometašu do 21 godine starosti, a koju je ove godine dobio Pedri..

image

Mino Raiola

LIVEMEDIA/REPORTER TORINO/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Dvojac je navodno raspravljao o raznim Raiolinim 'draguljima' kao što su Paul Pogba i Erling Haaland. Njihov je odnos već godinama stabilan i neupitan je obostrani respekt. Prošlog je ljeta Haalandov agent već bio na pregovorima s čelnicima Barce, iako je istovremeno koketirao i s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom.

Prošloga tjedna Raiola je čak izjavio da se mladi norveški as vidi u jednome od četiri kluba: Bayern München, Manchester City, Real Madrid i Barcelona.

image

Erling Braut Haaland

ODD ANDERSEN Afp

Nije tajna da je aktualni ofenzivac Borussije Dortmund velika želja čelnika s Camp Noua, ali ostaje za vidjeti jesu li Blaugrane sposobne financijski se nadmetati s drugim nogometnim gigantima koji trenutno imaju veću platežnu moć.

Dobar odnos koji Laporta gaji s Raiolom zasigurno će ići u prilog Kataloncima.

Linker
24. travanj 2024 18:48