Angel Martinez / Getty Images
HRVAT MEĐU 'OTPISANIMA'

TOTALNA RASPRODAJA U REALU, LUKI MODRIĆU OTVORENA VRATA ZA ODLAZAK Spremaju se velike promjene: Španjolci predstavili plan štednje 'Kraljevskog kluba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2020. 15:28

Ukoliko je za vjerovati napisima madridskog Asa ime Luke Modrića nalazi se na popisu igrača koje je Real spreman prodati ovog ljeta.

Zbog novonastale situacije uvjetovane pandemijom koronavirusa u Realu očekuju gubitak od nekih 150 milijuna eura, čime se automatski ugrožava budžet za dovođenje novih igrača. Prema najboljem scenariju, piše As, Realk bi bio u minusu od nekih 80 milijuna eura, što je opet veliki udarac za klupsku blagajnu.

U klubu su tako već krenuli sa rezanjem troškova, igračima su plaće smanjene za 10 posto, a sljedeći korak je prodaja igrača.

Na 'listi za odstrel' nalaze se tako Garteh Bale, James Rodriguez, Lucas Vazquez, Mariano Diaz, te Luka Modrić i Marcelo koji imaju 'poseban status'.

Njima je klub navodno poručio da im neće raditi probleme u slučaju da nađu novi angažman. Podsjećamo, Modrić je ugovorno vezan do ljeta 2021., a Marcelo do ljeta 2022. godine.

Nadalje, As navodi kako će Real kupovati ovisno o prodaji pojedinih igrača, a dobra je vijest za 'Kraljeve' što se u momčad s posudbe vraćaju Achraf Hakimi i Martin Odegaard, iz Borussije Dortmund, odnosno Real Sociedada.

Također, iz Seville dolazi Sergio Reguilon, dok bi se iz Arsenala trebao vratiti Dani Ceballos.

Linker
26. travanj 2024 07:18