JAVIER SORIANO Afp
ŠPANJOLSKA LUDNICA

Totalni bijes u Madridu, žestoku reakciju izazvao i slučaj Olmo: ‘Real pliva u moru punom prljavštine‘

Kraljevski klub poručuje da je pokraden u više navrata, dok Barca ima povlašten status
Piše: SNObjavljeno: 28. kolovoz 2024. 13:21

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti održao je tiskovnu konferencijsku povodom gostovanja kod Las Palmasa, a u samoj uvertiri događaja klupska televizija "kraljevskog kluba" objavila je prilog u kojem žestoko proziva suce i tamošnji savez. Iz Madrida poručuju da su u više navrata pokradeni, a da njihov najveći konkurent Barcelona ima povlašten status.

Dotaknuli su se i slučaja Danija Olma, kojeg je Barcelona uspjela registrirati uz puno muke, a nakon ozljede Christensena. Bivši dinamovac i "desetka" španjolske reprezentacije zabio je pobjedonosni gol za Katalonce, koji su u tri utakmice osvojili maksimalnih devet bodova.

"Našem najvećem rivalu oprošten je jasan crveni karton koji je zaslužio Cubarsi na Mestalli, a nama nije suđen penal protiv Mallorce. Nisu krivi naši protivnici, već onaj koji to dozvoljava. Barceloni je dozvoljeno da registrira igrače, a kao opravdanje koristi činjenicu da joj se jedan igrač ozlijedio.

image
IRINA R HIPOLITO/AFP7/SHUTTERSTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pokazalo se to ključnim u Vallecasu sinoć. Real Madrid mora plivati u ovom moru punom prljavštine. Na utakmici Barcelone i Raya suci nisu priznali gol domaćinima jer je dosuđen prekršaj na Koundéu.

Komentatori su rekli da ne vide kontakt. Real Madrid se mora boriti protiv ovakvih stvari. Ovakvo natjecanje nema smisla. Kao da smo liga trećeg svijeta", rečeno je u prilogu.

Zanimljivo je o sudačkim pogreškama priča baš Real koji je, ruku na srce, kroz nogometnu povijest imao daleko najviše poguranaca od strane ljudi sa zviždaljkama. Trebali bi nešto naučiti od gospodina Carla Ancelottija koji je na istu temu samo kratko poručio da poštuje sve igrače i momčadi.

image
JAVIER SORIANO Afp

Linker
05. rujan 2024 10:56