Thomas Tuchel bi mogao od ljeta preuzeti španjolskog velikana

 GLYN KIRK Afp
TVRDI THE ATHLETIC

Transfer koji će odjeknuti nogometnim svijetom: Tuchel nakon otkaza i Dinama dobiva ponudu koja se ne odbija!?

Njemački stručnjak će se navodno odmarati do ljeta, a onda prihvatiti veliki posao
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2022. 20:04

Thomas Tuchel više nije trener Chelseaja. Presudio mu je Ante Čačić i njegov Dinamo koji je slavio protiv londonskog sastava s 1:0 u Ligi prvaka. Tuchel neće biti previše žalostan zbog poraza jer je dobio ogromnu otpremninu pa sada može u miru tražiti novi posao.

Na burzi izgleda neće biti dugo. The Athletic piše kako će Nijemac do ljeta vjerojatno pauzirati i iskoristiti vrijeme za obitelj i odmor, a onda preuzeti Real Madrid! Carlo Ancelotti navodno ostaje samo do kraja sezone, a onda na klupu sjeda Tuchel.

"Imat će dosta ponuda. Pokazao je da može igrati različite stilove, ali najsretniji je u ekipi koja ima monopol nad loptom", piše Athletic aludirajući na Real Madrid pa dodaje:

"Možda će dobiti veliku priliku ako Ancelotti ode prije isteka ugovora. Superklubovi imaju naviku dovoditi trenere koji su totalna suprotnost prethodnicima."

Tuchel je s Chelseajem osvojio Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i europski Superkup. Osim toga, trenirao je i PSG s kojim ima dva naslova prvaka Francuske, Borussiju s kojom je osvojio Kup, te Mainz i Augsburg. Uskoro bi mogao voditi i Luku Modrića i društvo u najvećem klubu na svijetu.

Linker
27. travanj 2024 17:40