Diego Simeone

 JAVIER SORIANO Afp
TVRDI KATALONSKI SPORT

Transfer koji će uzdrmati Španjolsku! Procurio pakleni plan Diega Simeonea, što će reći navijači Barcelone?

Simeone traži nekog pouzdanog i iskusnog, a pronašao ga je u redovima velikog rivala
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2022. 16:09

Atletico Madrid planira senzacionalan transfer u siječnju. Prema pisanju katalonskog Sporta, Gerard Pique je prvi pick Diega Simeonea u zimskom prijelaznom roku. Sjajni 35-godišnji branič više nije u planovima bivšeg suigrača i sadašnjeg trenera Xavija Hernandeza.

Xavi je Piquea stavio na klupu i on mu je tek peti izbor na poziciji stopera. Prednost pred njim imaju behind Ronald Araujo, Jules Kounde, Eric Garcia i Andreas Christensen pa je jasno da će Pique vrlo brzo potražiti novu sredinu.

image

Gerard Pique je velika želja Diega Simeonea

JOSEP LAGO Afp

Tu situaciju želi iskoristiti Atletico i Piquea dovesti već u siječnju. Diego Simeone navodno nije zadovoljan izvedbama Felipea, Marija Hermosa i Stefana Savića, dok Jose Maria Gimenez ima dosta problema s ozljedama pa nije pretjerano pouzdan.

Simeone zato traži nekog pouzdanog i iskusnog da brzo i efikasno učvrsti svoju obranu, a pronašao ga je u redovima velikog rivala. Kupovinom Piquea u Atleticu žele i smanjiti cijenu za Anotinea Griezmanna. Barca trenutno traži 40 milijuna za svojeg napadača, a u Madridu se nadaju da će kupovina Piquea donijeti popust na Griezmanna.

Linker
11. prosinac 2023 19:30