JOSEP LAGO Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

U Barceloni ljuti zbog suđenja, pa bocnuli Real: ‘Da se to dogodilo njima o tome bi se pričalo cijeli tjedan‘

‘Da bismo pobjeđivali, moramo biti bolji od naših rivala, a oni nam otežavaju stvari‘
Piše: SNObjavljeno: 29. studeni 2023. 16:49

Predsjednik Barcelone Joan Laporta tvrdi kako je njegova momčad trebala dobiti dva penala protiv Rayo Vallecana u subotu. Laporta smatra kako bi, da je u pitanju Real Madrid, tretman bio drugačiji. Barca je, pak, u četvrtak pobijedila Porto i osigurala prolazak skupine u Ligi prvaka nakon dvije godine izbivanja.

- Mi stalno patimo. To je zabavna patnja. Drago mi je zbog Xavija, on to zaslužuje. Morao je pronaći način kako proći neke jako teške situacije, imao je ozlijeđene igrače... Jako me veselilo vidjeti Joaove golove, Perdijevih 13 pretrčanih kilometara i Pedrija i Gavija s povratnikom Frenkiejem. Imali smo dobar posjed, brzo vraćali loptu u svoje noge, a tako smo nepobjedivi - rekao je Laoporta za Marcu.

image

Joan Laporta

PAU BARRENA Afp

Pobjeda nad Portom je malo smanjila pritisak na Xavija kojeg krive za loše igre Barce u zadnje vrijeme. Laporta je rekao da su pričali o njegovoj budućnosti, ali i da osjeća da bi se mediji trebali pozabaviti suđenjem.

- Cijeli tjedan se pričalo o glupostima umjesto o utakmici s Rayom i penalu na Raphinhi i Lewandowskom. Da se to to dogodilo Realu, siguran sam da bi se o tome pisalo cijeli tjedan. Ne glumimo žrtve, to je realnost. Da bismo pobjeđivali, moramo biti bolji od naših rivala, a oni nam otežavaju stvari. Sada smo pobijedilo Porto i imamo čelični moral uoči Atletica i Girone - zaključio je predsjednik Barce.

Linker
01. svibanj 2024 17:56