Barcelona je trenutno prva momčad u Španjolskoj

 JOSEP LAGO Afp
SERIJA OBJAVA

U Barceloni se naslađivali Realovom kiksu! Pogledajte kako su Katalonci proslavili poraz najvećeg rivala

Voditelj društvenih mreža katalonskog kluba sinoć si je dao oduška
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2022. 09:26

Vodio je Real Madrid 2:1 sinoć na gostovanju kod Rayo Vallecana, ali na kraju je ‘Kraljevski klub‘ izgubio s 3:2, a bio mu je to prvi prvenstveni poraz ove sezone.

Gubitak bodova od strane Reala iskoristila je Barcelona koja se popela na prvo mjesto tablice španjolske La Lige. Katalonski klub nakon 13 kola ima 34, a madridski 32 boda, a cijelu situaciju u Barceloni su dočekali s velikim veseljem koje su pokazali i na svojim društvenim mrežama.

Naime, nakon poraza Reala na Barceloninom Twitteru se pojavila fotografija vratara Marc-Andrea ter Stegena. U postu je pisalo samo ‘1‘ bez ikakvog drugog objašnjenja. Valjda nije bilo potrebe.

Slijedila je fotografija nasmiješenog Roberta Lewandowskog. Nije bilo nikakvih riječi osim nasmiješenog emoticona, ali jasno je bilo na što se aludira.

Za one kojima ipak nije bilo jasno uslijedio je novi post s tablicom La Lige na kojoj je bilo istaknuto prvo mjesto Barcelone.

I za kraj je uslijedila četvrta objava. Opet nasmiješeno lice, ovaj put trenera Xavija Hernandeza, a vidljiva je i stilizirana poruka - ‘raspoloženje‘. Očigledno je jako veselo bilo u Barceloni sinoć...

Kako se do pauze zbog Svjetskog prvenstva u Katru igra još jedno kolo, Katalonci su u situaciji da s prvog mjesta dočekaju Mundial. Trebaju samo pobijediti Osasunu u gostima. Real igra kod kuće protiv Cadiza...

Linker
25. travanj 2024 02:43