Luka Modrić i Arda Güler

 AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
NOVI KLUPSKI PROJEKT

U Realu ostali zatečeni bravurama 18-godišnjeg talenta, Modrić poručio: ‘Ovaj će nas sve umiroviti‘

Ugovor je potpisao do 2029. godine, a uskoro bi trebao i debitirati za Kraljevski klub
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2023. 14:58

Iako je potpis "pao" još tamo početkom srpnja, madridska publika još uvijek dobila priliku uživati u čarolijama turskog talenta iz prve ruke. Arda Güler, 18-godišnji Turčin, stigao je u Real iz Fenerbahčea u transferu vrijednom 20 milijuna eura, a s obzirom na probleme s ozljedama, još nije upisao niti jedan nastup za Kraljevski klub. Međutim, posljednjih se tjedana sve bolje oporavlja, a uskoro bi mogao i upisati premijerni nastup za Madriđane.

Carlo Ancelotti je zadovoljan njegovim napretkom, a što o njemu misle suigrači, najbolje dokazuje izjava Luke Modrića. Naime, kako prenose španjolski mediji, na treningu u četvrtak, Güler je sjajnim driblingom prevario Eduarda Camavingu, koji je završio na podu, a zatim je i zabio pogodak. Na to je brzo reagirao hrvatski maestro, koji je mladom Turčinu u šali odgovorio: "Ovaj će nas sve umiroviti".

Ugovor s Realom potpisao je do ljeta 2029. godine, postavši novi klupski projekt za budućnost. U veljači će proslaviti 19. rođendan, a dosad je skupio i četiri nastupa za tursku reprezentaciju, uz jedan postignuti pogodak. Prije dolaska u Madrid, odigrao je 51 utakmicu za Fenerbahče, zabivši devet golova i skupivši 12 asistencija.

Linker
27. srpanj 2024 03:07