Carlo Ancelotti

 OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Oscar J Barroso/Shutterstock Editorial/Profimedia
JASNA PORUKA

Velika najava Modrićeva trenera uoči Barce: ‘Real više neće dovesti nikoga, dobri smo ovakvi kakvi jesmo!‘

Realov trener Carlo Ancelotti oglasio se uoči predsezonskog turnira po imenu Champions Tour
Piše: SNObjavljeno: 14. srpanj 2022. 21:25

Na njemu će Real u Las Vegasu odmjeriti snage protiv Barcelone, Club Americe i Juventusa.

"Nikad nisam bio u Las Vegasu, a svi o tome govore. Uzbuđen sam što ću otići, čak i ako neću imati puno vremena uživati u tome. LA I San Francisco su također lijepi gradovi za posjetiti. Igrat ćemo protiv momčadi koje krase različite karakteristike, što će biti dobro za naše pripreme. Barcelonu dobro poznajemo, a Juventus ima neka nova pojačanja poput Pogbe i Di Marije. Bit će to dobre provjere za našu prvu službenu utakmicu protiv Eintrachta", rekao je Ancelotti u uvodu.

Onda se posebno osvrnuo na okršaj s Barcelonom u Las Vegasu.

"S Barcelonom nikad nije prijateljska utakmica. Dobra je činjenica da igramo rano u sezoni. Obje će momčadi željeti pobjedu i pružiti šou, a ogledi Barcelone i Reala to uvijek jesu", rekao je talijanski stručnjak.

Kakve motive Real ima u sezoni 2022/23 nakon osvojene La Lige i Lige prvaka u prošloj sezoni?

"Pobjeđivanje me čini jako sretnim i želim zadržati taj osjećaj. U novoj sezoni želimo ponoviti ono iz prošle sezone. Veselimo se adaptaciji novih igrača našoj filozofiji igre. Imamo mjesta za poboljšanje, da budumo bolji nego prošle sezone. Također imamo više samopouzdanja i znanja."

Real je u prijelaznom roku potpisao Antonija Rüdigera i Aureliena Tchouamenija. Hoće li biti još dolazaka?

"Tchouameni i Rüdiger će donijeti puno kvalitete ovoj momčadi. Rüdiger je sjajan stoper koji može igrati na različitim pozicijama, dok za Tchouamenija vrijedi isto u veznoj liniji. On je mlađi, ali igra za francusku reprezentaciju. Konkurencija u momčadi je ključ za uspjeh. Hoće li biti još pojačanja? Mogu vam reći da više nećemo potpisati nikoga. Dobri smo ovakvi kakvi jesmo."

Linker
09. svibanj 2024 03:56