Čelnici Reala i Barcelone i dalje se nadaju Superligi

 JAVIER SORIANO Afp
NASTAVAK PROJEKTA

Veliki sastanak na vrhu, Barca i Real nisu odustali od Superlige, evo kada bi se trebao dogoditi ključan potez

Predsjednici dva najveća španjolska kluba su iskoristili El Clasico za dogovor oko Superlige
Piše: SNObjavljeno: 04. ožujak 2023. 09:51

Barcelona je s 1:0 pobijedila Real u polufinalu Kupa kralja, a jedini gol na utakmici zapravo je bio autogol Militaa. Osim nogometnog dijela, ta je utakmica donijela i dosta toga što se događalo van travnjaka, a jedan dio toga je sastanak čelnih ljudi dva kluba.

Predsjednici dva kluba, kao što je to običaj uoči svih utakmica, imali su zajednički sastanak, a utakmicu su iskoristili i za razgovor o najkontroverznijoj temi u klupskom nogometu posljednjih godina - Superligi.

Mundo Deportivo donosi kako su Joan Laporta i Florentino Perez, zajedno s nekolicinom direktora iz oba kluba, razgovarali o strategiji za promoviranje Superlige u budućnosti. Sve se vrti oko presude koju bi Sud Europske unije trebao donijeti uskoro, a vezana je uz tužbu koju su pokretači Superlige pokrenuli protiv UEFA-e.

Ta presuda bi trebala biti donesena u travnju, a posebno su iz redova Barcelone optimistični kako će ona biti u njihovu korist, odnosno kako će se projekt Superlige uskoro nastaviti.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
27. travanj 2024 03:20