Benzema i ove godine ima odličnu sezonu

 SERGEI GAPON Afp
GDJE ĆE NA KRAJU ZAVRŠITI?

Veliki transfer rat na Otoku - Liverpool krade Manchester Cityju veliko pojačanje iz Reala!?

Za francuskog napadača od sljedećeg ljeta vjerojatno neće biti mjesta u Realu...
Piše: S.N.Objavljeno: 03. prosinac 2021. 20:16

Karim Benzema igra još jednu odličnu sezonu u Realu. Samo u La Ligi francuski napadač je postigao 12 golova u 14 utakmica dok je u Ligi prvaka mrežu tresao 5 puta u isto toliko utakmica. Ukupno je 33-godišnji Francuz za 'Kraljevski klub' od 2009. godine odigrao 578 utakmica i postigao 296 golova, ali nije siguran u ostanak na Santiago Bernabeu nakon sljedećeg ljeta.

Naime, Florentino Perez za sljedeće ljeto ima veliki plan dovođenja Kyliana Mbappea, a želja mu je da francuskom napadaču priključi i Erlinga Haalanda te tako napravi najubojitiji mogući mladi napadački tandem. U takvom eventualnom raspletu, ali i onom u kojem bi u Real došao 'samo' Mbappe, vjerojatno ne bi bilo mjesta za Benzemu te je razumljivo da ostali veliki klubovi čekaju rasplet situacije da bi njega doveli u svoju momčadi.

image

Karim Benzema statistika

SOFASCORE

Foto: Sofascore

Prije nekoliko dana se pojavila priča da je za Benzemu zainteresiran Manchester City, a navodno ni sam nogometaš nema ništa protiv igranja za Pepa Guardiolu, ali sada se 'Građanima' pojavila velika konkurencija. Naime, katalonski 'El Nacional' donosi kako se za utrku umiješao i Liverpool. Jürgen Klopp bi Francuza volio dovesti na Anfield, a 'El Nacional' tvrdi da su iz Liverpoola spremni Realu platiti odštetu za Benzemu koliku god 'Kraljevski klub' to bude tražio.

Katalonski medij tvrdi da je i PSG zainteresiran za Benzemu, ali Perez navodno ne želi uopće pregovarati s Parižanima zbog narušenih odnosa nastalih u slučaju Mbappe.

Linker
24. travanj 2024 16:47