JOSEP LAGO Afp
SLAVLJE KATALONACA

Video: Barcelona preživjela ludu završnicu i teško stigla do pobjede! Pogledajte pogodak odluke mlade zvijezde

Imala je Celta svojih šansi, kojih je kako se bližio kraj utakmice bilo sve više, ali u konačnici su slavili Katalonci
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 09. listopad 2022. 23:00

Barcelona je imala priliku vratiti prvenstvo u potpuni "egal" s ljutim rivalom iz Madrida, što je i iskoristila. Minimalno je na svome Camp Nou pobijedila Celtu Vigo rezultatom 1:0. Nije to bila predstava Katalonaca za pamćenje, točnije došla je momčad Ariela Broggija raspoložena pomrsiti im račune.

Ipak, jedini gol na utakmici zasluga je greške braniča Celte, Unaija Nuneza, koju je u 17. minuti iskoristio Pedri. Odlično je ubacio loptu u peterac gostiju Gavi, Nunez je prvi na njoj, ali ne uspijeva do kraja "očistiti" prijetnju i loptu diže točno do Pedrija koji u naletu ima lagan zadatak ubaciti ju u mrežu.

>>> POGODAK PEDRIJA POGLEDAJTE OVDJE

Imala je Celta svojih šansi, kojih je kako se bližio kraj utakmice bilo sve više. Došli su i do izjednačenja u 68. minuti. Međutim, gol koji je postigao Jorgen Strand Larsen poništen je zbog nedozvoljene pozicije.

Teško je živjela favorizirana Barcelona sve do posljednjeg zvižduka, ali ju je u sudačkoj nadoknadi spasila vratnica i raspoloženi Marc-Andre Ter Stegen, te tako osigurao da sa sva tri osvojena boda dođu do novog izjednačenja sa Real Madridom na vrhu La Lige. Obje momčadi pred El Clasico za vikend imaju po 22 boda.

Linker
18. travanj 2024 20:32