Denis Doyle/Getty Images
OGLASIO SE UOČI OKUPLJANJA

VIDEO: EVO KAKO JE LUKA MODRIĆ KOMENTIRAO SVOJU MAJSTORIJU KOJA JE OBIŠLA SVIJET 'Sretan sam, ali ne znam je li mi najbolji gol'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2019. 00:32

Svoj fantastični gol Granadi u 4:2 Realovoj pobjedi protiv Granade u 8. kolu La Lige komentirao je i sam Luka Modrić.

Modrić je u 61. minuti s udaljenosti od dvadesetak metara odapeo udarac te poslao loptu u desni gornji kut vratara Granade. To mu je bio prvi pogodak ove sezone za Real Madrid, te ukupno drugi nakon što je iz jedanaesterca prošli mjesec zabio gol za Hrvatsku protiv Azerbajdžana u remiju 1-1.

U 308 utakmica za Real Madrid zabio je 18 golova.

"Fantastičan je osjećaj zabiti takav gol. Ne znam je li najbolji, ali sam sretan zbog gola i ponajviše naše pobjede. Na kraju smo malo zakomplicirali situaciju iz jednog komotnog rezultata, ali dobro, na kraju je bitna pobjeda. Naravno da sam sretan zbog tog pogotka jer se tek vraćam u igru nakon što sam bio ozlijeđen. Malo po malo hvatam ritam i nadam se da će ići sve bolje", rekao je Modrić.

Screenshot

Modrić bi se u ponedjeljak trebao pojaviti na reprezentativnom okupljanju. Oporavio se od ozljede aduktora desne noge zadobivene 9.rujna tijekom utakmice Azerbajdžana i Hrvatske. Real Madrid je prošli tjedan priželjkivao njegov ostanak u Madridu. Zidane je na konferenciji rekao kako će brojni igrači u nedjelju i ponedjeljak otputovati sa svojim reprezentacijama.

"Neki igrači će putovati sa svojim reprezentacijama premda su lakše povrijeđeni...Tu ne možemo ništa. Danas smo, primjerce, izgubili Kroosa i Garetha. Neki imaju lakše povrede no putovat će sa svojim reprezentacijama kako bi igrali. No što je tu je, ne možemo ništa učiniti. Kao i uvijek, nije da sam zabrinut zbog reprezentativnih utakmica (i mogućih ozljeda), no to je stvarnost, to je nešto što ne možemo kontrolirati", rekao je Zidane.

Modrić se prije tjedan dana vratio na travnjak pa odigrao posljednjih 25 minuta protiv Atlético Madrida, pa u utorak i 90 minuta protiv Clube Bruggea, te u subotu 56 minuta u utakmici s Granadom.

Linker
24. travanj 2024 17:36