REUTERS
PRAVI MAJSTORI

VIDEO: FANTASTIČAN PREOKRET REAL MADRIDA Luka Modrić i 'Kraljevi' bili na rubu ponora, ali onda je uslijedila čudesna golijada!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 26. veljača 2017. 23:08

Real Madrid je gostovao kod Villarreala i pobijedio 3:2 zahvaljujući sjajnom preokretu.

Domaćin je poveo u 50. minuti pogotkom Triguerosa, a povećao je Bakambu šest minuta kasnije na 2:0, no onda se sve mijenja u režiji inspiriranih gostiju: smanjio je Bale u 64. minuti, izjednačio Ronaldo u 74. minuti, a Alvaro Morata u 83. donosi radost momčadi Zinedinea Zidanea i postavlja konačan rezultat.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić igrao je od prve minute do kraja, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi cijeli susret.

Također, jedanaesterac dosuđen za Real Madrid podigao je dosta prašine, dio javnosti smatra kako nije postojao - lopta je, naime, pogodila u ruku jednog braniča 'Žute podmornice' - i to nakon odbijanca, pa je teško vjerovati da je postojala namjera, ali sudac je odlučio kako je odlučio.


Cristiano Ronaldo Amazing Penalty Goal HD... by sharmanher

Real Madrid je sada na bod prednosti ispred Barcelone, a uz to imaju i utakmicu manje, pa bi mogli pobjeći na četiri boda razlike i još više se približiti prvom mjestu. Modrić i društvo imaju relativno lagan raspored u nadolazećim tjednima (Las Palmas, Eibar, Betis, Alaves), što je sjajna prilika da se održe na liderskoj poziciji i potencijalno čak povećaju prednost...


All Goals & highlights HD - Villarreal 2-3 Real... by Live1Goals

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
18. travanj 2024 01:29