Karim Benzema

 THOMAS COEX Afp
IMPRESIVAN NASTUP

VIDEO: Hat-trick Karima Benzeme u samo sedam minuta, pogledajte šou francuskog napadača u Madridu

Francuski napadač zabio je prvo u 29. minuti, zatim svoj drugi pogodak u 32. i za hat-trick u 36. minuti
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 02. travanj 2023. 17:34

Nakon Barcelonine pobjede od 4:0 u gostima protiv Elchea jučer navečer, Real Madrid sada zaostaje 15 bodova za Kataloncima i ne mogu si dopustiti još jedan kiks. Ozbiljno je to shvatila momčad Carla Ancelottija, a stradanja će radi toga podnijeti Valladolid.

Nakon samo 45 minuta igre na Santiago Bernabeu, gosti su već četiri puta išli po loptu u svoju mrežu. Načeo je gol Sergia Asenja Rodrygo u 23. minuti.

PRVI POGODAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE!

Nakon toga krenuo je "show" Karima Benzeme. Franuski napadač prvo je povećao vodstvo samo šest minuta nakon pogotka Rodryga.

PRVI POGODAK BENZEME POGLEDAJTE OVDJE!

Za tri minute Benzema se drugi put upisao u strijelce. Za oba pogotka asistent mu je bio Vinicius Junior. Brazilacu tako trebaju još četiri klučna dodavanja za dvocifren broj asistencija u Ligue 1 dvije sezone za redom.

DRUGI POGODAK BENZEME POGLEDAJTE OVDJE!

Za hat-trick Francuzu je trebalo ukupno sedam minuta. U 36. minuti, ovoga puta na asistenciju strijelca prvog pogotka postavlja visokih 4:0, kojima zavrašava prvih 45 minuta.

POGODAK ZA HAT-TRICK POGLEDAJTE OVDJE!

U 73. minuti zabio je Asensio za 5:0, da bi konačnih 6:0 postavio Lucas u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Gol Asensija za 5:0 možete pogledati OVDJE.

Gol Lucasa za konačnih 6:0 možete pogledati OVDJE.

Luka Modrić je cijeli susret odgledao s klupe za pričuve.

U prvom nedjeljnom susretu nogometaši Celte i Almerije odigrali su bez pobjednika 2-2 u Vigu.

Dva puta su vodili gosti. Prvo je srpski nogometaš Babić u sedmoj minuti pogodio za 1-0 Almerije, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Seferović. Novo vodstvo Almeria je osigurala u 32. minuti kada je strijelac bio Puigmal, ali je deset minuta kasnije izjednačio Carles Perez.

U drugom poluvremenu nastavile su se nizati dobre prilike na obje strane, ali se mreže sve do kraja više nisu tresle te su klubovi uzeli po jedan bod.

Linker
02. svibanj 2024 15:26