Rodrigo De Paul

 IRINA R HIPOLITO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Irina R Hipolito/shutterstock Editorial/profimedia
NEZADOVOLJNI NAVIJAČI

VIDEO: Hladan doček u Madridu! Navijači zlatne Argentince pozdravili zvižducima, evo i zašto

De Paul i društvo zasigurno nisu očekivali ovakvu dobrodošlicu
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 30. prosinac 2022. 16:49

U nastavku španjolskog prvenstva (15. kolo) u četvrtak Atletico Madrid s 2:0 slavio je nad Elcheom, ali argentinske igrače u redovima madridskog velikana dočekao je hladan tuš. Naime, kada su se pojavili na terenu uoči susreta sa zlatnim medaljama sa Svjetskog prvenstva oko vrata, umjesto aplauzom, vlastiti navijači dočekali su ih hukovima i zvižducima. Pljeskali su samo francuskom reprezentativcu Antoineu Griezmannu, koji se u klub vratio sa srebrom.

Na videu koji kruži društvenim mrežama čuju se zvižduci navijača s Civitas Metropolitana u trenutku kada iz tunela izlaze svjetski prvaci Rodrigo De Paul, Nahuel Molina i Angel Correa. Unatoč hukovima zadržali su osmjeh na licu i uzvratili pljeskom, ali teško da su očekivali ovako neslavan doček.

Španjolski list Marca objasnio je zašto navijači Atletico Madrida nisu baš veliki fanovi ovog argentinskog trojca.

- Javnost im ne oprašta znatno nižu razinu zalaganja za Atletico u usporedbi s onim što pokazuju u reprezentaciji Argentine - stoji u njihovom tekstu kao glavni argument, a onda se priča i produbljuje.

Nahuel Molina, desni bek iza kojeg su fantastična izdanja na katarskom Mundijalu, početkom sezone plaćen je 20 milijuna eura Udineseu, ali još uvijek nije opravdao očekivanja. Analitičari Marce kažu da "unatoč značajnom vremenu dobivenom za igru, Molina nije uvjerio Diega Simeonea u svoje sposobnosti", a naznačili su i da je u posljednjoj utakmici prije SP-a zamijenjen već u 30. minuti protiv Mallorce nakon katastrofalnog ulaska u meč.

image
DANIEL CASTRO/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Daniel Castro/spp/shutterstock Editorial/profimedia

Na meti navijača posebno se našao veznjak Rodrigo de Paul, kojem također zamjeraju manjak zalaganja. Ove sezone pokupio je svega polovicu moguće minutaže, a prije svega navijali ga krive za nedostatak predanosti klubu. Kasnio je na dogovoreni dolazak u Španjolsku, navodno je bilo problema s rasporedom letenja, ali na argentinskoj televiziji pojavile su se snimke gdje vidimo De Paula na koncertu sa suprugom Tini.

Nije mu to jedini "grijeh", u listopadu je De Paul zatražio slobodne dane da bi mogao biti uz teško bolesnog oca. Kasnije su na društvene mreže procurile fotografije De Paula kako se zabavlja u Miamiju i leži na plaži. Izgleda da mu tu izdaju fanovi na Metropolitanu još uvijek nisu oprostili..

Linker
20. travanj 2024 04:05