Start Oihana Sanceta na Diegu Ricu

 SCREENSHOT: VIDEO
STRAŠNO

VIDEO: Je li ovo kung-fu ili nogomet? Pogledajte brutalan start u španjolskoj ligi, pogodio ga nogom u glavu

Velika je sreća što igrač Getafea nije dobio teže ozljede
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2023. 20:21

Kakav je prekršaj napravio Oihan Sancet! Vezni igrač Athletica iz Bilbaa brutalno je startao na Diegu Ricu iz Getafea u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena utakmice sedmog kola La Lige i zaradio direktno isključenje. S obzirom na to kako je izgledao ovaj start ne bi nas čudilo da 23-godišnji Sancet, bivši U21 reprezentativac Španjolske dobije žestoku suspenziju nakon ovoga.

Do prekršaja je došlo u trajanju jednog napada Athletica. Sancet nije najbolje primio jednu tešku loptu koja se od njega odbila u zrak što je Rico vidio kao priliku da presiječe napad momčadi iz Bilbaa. Išao je desni bek Getafea na loptu, ali išao je na nju i Sancet koji je želio ispraviti prethodno loše primanje. Zaokupljen ispravljanjem greške nije vidio Rica i pogodio ga je nogom u glavu.

Sve je više izgledalo kao na scenu iz kung-fu filma, a ne na nogomet. Rico je završio na podu, sudac utakmice je iste sekunde pokazao crveni karton Sancetu, a video cijele situacije možete pogledati OVDJE. Velika je sreća što Rico nije zadobio težu ozljedu...

Linker
24. travanj 2024 18:54