CESAR MANSO Afp
LUDNICA U LA LIGI

VIDEO: Kakav preokret! Barca rano primila gol, ostala bez Lewandowskog, pa izvela podvig - spektakularni lobom!

Barcelona je d večeras na prvom mjestu španjolskog prvenstva s 37 bodova
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 08. studeni 2022. 23:33

Barcelona je u 14. kolu španjolske La lige preokretom slavila 2:1 na neugodnom gostovanju kod Osasune. U posljednjim minutama ogleda Raphinha se iskupio za dosadašnje relativno neprimjetne predstave i kao džoker sa Xavijeve klupe donio važna tri boda Kataloncima.

Barca je u početku doživjela hladan tuš, već u 6. minuti David Garcia zabio je za vodstvo domaćina i izazvao ludnicu na tribinama El Sadara.

POGODAK DAVIDA GARCIJE POGLEDAJTE OVDJE

No, bio je to tek početak problema za goste. Robert Lewandowski u razmaku od 20 minuta zaradio je dva žuta, odnosno crveni karton (31.) - prvi u novom klubu, drugi u karijeri. Potom je Barci i poništen pogodak Ferrana Torresa, da bi početkom drugog dijela Pedri (48) donio egal.

ISKLJUČENJE LEWANDOWSKOG POGLEDAJTE OVDJE

PONIŠTENI GOL TORRESA POGLEDAJTE OVDJE

Pedri je spomenutim pogotkom postao tek drugi tinejdžer u Europi s tri postignuta ligaška gola u sezoni, a da igra u veznom redu. Prvi je Jude Bellingham, dragulj Borussije Dortmund.

POGODAK PEDRIJA POGLEDAJTE OVDJE

Ulazak Raphinhe u 78. minuti pokazao se presudnim potezom. Brazilac je (85) zabio za trijumf i 37. bod na vrhu tablice. Drugi je Real Madrid s 32 boda, a razliku će imati priliku smanjiti u četvrtak, kada na Santiago Bernabeu dolazi Cadiz.

U ostalim utakmicama utorka Girona je slavila 2:1 na gostovanju kod Elchea, a Athletic Bilbao s 3:0 pobijedio je Real Valladolid i privremeno zasjeo na treće mjesto.

POGODAK RAPHINHE POGLEDAJTE OVDJE

Linker
23. travanj 2024 10:23