JOSE JORDAN/AFP/PROFIMEDIA
VIĐENA I TEŠKA OZLJEDA

VIDEO: Kaos u Valenciji! Real zabio sekundu nakon zadnjeg zvižduka, igrači okružili suca, Bellingham poludio

Luka Modrić u igru je ušao u 63. minuti utakmice, a Bellingham je "pocrvenio" nakon susreta
Piše: SNObjavljeno: 02. ožujak 2024. 23:23

U subotnjoj drami, Valencia i Real Madrid podijelili su bodove odigravši 2:2. Domaćin je poveo munjevitim udarom u tri minute. Prvo je zabio Hugo Duro u 27. minuti, a prednost je povećao Roman Jaremčuk u 30. minuti. No, Kraljevi su se počeli vraćati u utakmicu u fotofinišu prvog dijela, nakon što je Vinícius Júnior u petoj minuti sudačke nadoknade smanjio zaostatak.

U igru je u 63. minuti ušao Luka Modrić, a brazilski ofenzivac u 76. minuti zabio je drugi pogodak na susretu i postavio konačan rezultat. No, treba spomenuti da je Real zabio i treći pogodak, ali - sekundu nakon posljednjeg zvižduka. Naime, sudac Jesus Gil Manzano svirao je kraj susreta sekundu prije nego je lopta odletjela u kazneni prostor Valencije, gdje je najviši u skoku bio Jude Bellingham i glavom poslao loptu u mrežu. Kada su shvatili da pogodak ne vrijedi, Realovi igrači krenuli su žestoko prosvjedovati na sudačku odluku, ali u Madrid se vraćaju s jednim osvojenim bodom. S obzirom na to da u raspravi nije nedostajalo grubih riječi i naguravanja, u gužvi je "pocrvenio" nesuđeni strijelac, Bellingham, koji će propustiti (barem) idući dvoboj Reala.

Ujedno, utakmicu je obilježila i teška ozljeda veznjaka domaće momčadi, Mouctara Diakhabyja, zbog čije su se ozljede igrači hvatali za glavu.

Linker
18. ožujak 2024 21:11