screenshot dailymotion
LA PRIMERA

VIDEO: KOMEDIJA U GOLIJADI U SEVILLI Majstor zabio jedan od smješnijih pogodaka sezone, a suigrač tražio penal! Atletico Madrid do minimalnog slavlja

Piše: HinaObjavljeno: 12. svibanj 2018. 22:41

Madridski Atletico sljedeći tjedan, u srijedu, u Lyonu igra finale Europske lige protiv Marseillea, ali Diego Simeone nije previše eksperimentirao što se tiče sastava na prvenstvenom gostovanju kod Getafea.

Ipak, nije koristio usluge hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka, koji je utakmicu odgledao s klupe, možda ga je argentinski trener čuvao za sudar s francuskom momčadi.

OVDJE POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE GETAFE - ATLETICO

Madridska momčad na kraju je slavila sa 1:0, a pogodak odluke postigao je Koke već u osmoj minuti, Las Palmas je već ispao, a Alen Halilović je bio starter na gostovanju kod Eibara. Hrvatski nogometaš na terenu je ostao do 66. minute, kada ga je zamijenio Momo. Las Palmas je pretrpio novi poraz (0:1), već 25. u prvenstvu ove sezone

Zanimljivo je bilo i u derbiju dva klub iz Seville gdje je Betis ugostio svog gradskog rivala. Domaćin je poveo preko Artre već u 5. minuti utakmice, a izjednačenje je stiglo u 57. minuti utakmice nakon jedne zanimljive situacije. Naime, napadač Seville Ben Yedder se poskliznuo u pokušaju da uputi centaršut, ali se ipak uspio pridići i poslati loptu na pet metara.

OVDJE POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE BETIS - SEVILLA

Na tom je putu gostujući branič zaustavlja čini se rukom, ali Yedder se uspio snaći i postići pogodak. Njegov suigrač to nije zamjetio već je kod suca krenuo snažno gestikulirati rukama i tražiti najstrožu kaznu. Kjaer je do kraja utakmice doveo goste u vodstvo, ali je Loren samo dvije minute postavio konačnih 2:2.

Novi prvak Barcelona u nedjelju, pak, nastavlja odrađivati posao do kraja prvenstva. Katalonski velikan (Ivan Rakitić je među kandidatima za utakmicu) gostuje kod Levantea, a u posljednjem kolu, 20. svibnja, dočekuje Real Sociedad.

---------------------------------------------------------------

REZULTATI:

R. SOCIEDAD - LEGANES 3:2 (Oyarzabal 18, Canales 25, W. Jose 78-11 m/Rico 26, Guerrero 53)

ALAVES - ATHLETIC 3:1 (Guidetti 43, Munir 60, Gomez 78/Muniain 79)

GETAFE - ATLETICO 0:1 (Koke 8)

DEPORTIVO - VILLARREAL 1:3 (Valle 58/Castillejo 2, 45, Trigueros 31)

GIRONA - VALENCIA 0:1 (Vietto 61)

BETIS - SEVILLA 2:2 (Bartra 5, Moron 81/Ben Yedder 57, Kjaer 79)

EIBAR - L. PALMAS 1:0(Charles 5)

---------------------------------------------------------------

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
03. svibanj 2024 23:25