THOMAS COEX Afp
POGLEDAJTE GOLOVE

VIDEO Kraljevi dominantni i bez Modrića: Sjajni Benzema ispisao povijest, Brazilac golčinom ukrasio slavlje

Aktualni vlasnik Zlatne lopte odigrao je nevjerojatnih 45 minuta i praktički osigurao tri boda
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 29. travanj 2023. 20:28

Real Madrid s 4:2 slavio je protiv Almerije u 32. kolu španjolskog prvenstva. Kraljevi su već do kraja prvog dijela riješili pitanje pobjednika. Točnije, učinio je to francuski velemajstor novim hat-trickom. Karim Benzema zatresao je mrežu gostiju u 6. i 17. minuti, a onda u 42. bio precizan i s bijele točke.

Luka Modrić nije u konkurenciji zbog ozljede koja ga dovodi u pitanje za ključne oglede sezone - finale Španjolskog kupa s Osasunom i dvoboj polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja. No, i bez hrvatskog kapetana Kraljevi se odlično snalaze.

POGODAK BENZEME ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK BENZEME ZA 2:0 POGLEDAJTE OVDJE

Nova tri boda u džepu su se praktički ukazala nakon prvih 45 minuta, a nevjerojatni Benzema kao trostruki strijelac prestigao je Huga Sancheza po broju postignutih golova u La ligi. Benzema sada broji 236 golova, ispred njega su samo tri imena: Telmo Zara (251), Cristiano Ronaldo (311) i nedodirljivi Lionel Messi (474).

POGODAK BENZEME ZA 3:0 POGLEDAJTE OVDJE

Pred kraj prve dionice Lazaro je zabio za Almeriju, stoga su se gosti možda i mogli još nečemu nadati, no brzo je Brazilac Rodrygo otklonio sumnje pogotkom u 43. minuti. Lucas Robertone postigao je posljednji gol na utakmici.

POGODAK RODRYGA POGLEDAJTE OVDJE

Bodovno je ovaj ogled mnogo više značio poraženoj momčadi. Almeria sada broji 33 boda na 16. mjestu, samo dva manje od Getafea koji se nalazi u crvenoj zoni. Real je stigao do 68. boda u sezoni, ali i dalje je daleko od Barcelone. Katalonci im bježe za osam bodova na vrhu tablice, s tim da još trebaju odigratu utakmicu protiv Real Betisa u ovom kolu.

Linker
20. travanj 2024 17:02