REUTERS
PRIMERA

VIDEO: LUDA UTAKMICA S OSAM GOLOVA U SEVILLI Zidane odmarao Modrića: Real Madrid gubio pa preokrenuo na vrućem gostovanju kod Betisa!

Piše: HinaObjavljeno: 19. veljača 2018. 00:28

U dvoboju 24. kola Primere Real Madrid je u pravoj golijadi slavio protiv Betisa u Sevilli s 5-3.

Real je poveo već u 11. minuti nakon udarca Ronalda kojeg je obranio vratar Alan, ali odbijenu loptu Marco Asensio šalje glavom u mrežu. Betis je potom u samo tri minute uspio preokrenuti - Aissa Mandi je glavom zabio za 1-1 u 34. minuti, a u 37. je branič Reala Nacho sam ugurao loptu u mrežu.

U 52. minuti izjednačio je Sergio Ramos, a u 59. minuti Marco Asensio opet zabija za novo vodstvo Reala. U 65. minuti konačno se u strijelce upisuje i Cristiano Ronaldo, no Betis se nije predavao pa je u 85. minuti na 3-4 smanjio Sergio Leon. Konačnih 5-3 postavio je Karim Benzema u sudačkoj nadoknadi.

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE.

Luka Modrić ostao je na klupi Reala, dok je Mateo Kovačić odigrao cijelu utakmicu.

Realu se sredinom prvog dijela ozlijedio lijevi branič Marcelo, koji bi mogao izostati s uzvrata osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a u Parizu.

U ranije odigranom susretu Espanyol i Villareal su odigrali 1-1. Rodri Hernández (25) je doveo goste u vodstvo, a pet minuta prije kraja Granero je spasio Espanyol poraza.

Slavlje Milana

U dvoboju 25. kola Talijanske lige Milan je San Siru jedva svladao Sampdoriju s 1-0.

Već u 7. minuti igrač Milana Ricardo Rodriguez je promašio kazneni udarac, a sedam minuta kasnije Giacomo Bonaventura postiže jedini gol na utakmici.

Nikola Kalinić nije bio u sastavu Milana, dok je Ivan Strinić ostao na klupi kluba iz Genove.

Na ljestvici vodi Napoli sa 65 bodova ispred Juventusa (64), a Sampdoria i Milan su šesti i sedmi s po 41 bodom.

Linker
04. svibanj 2024 03:33