REUTERS
SPEKTAKL NA NOU CAMPU

VIDEO: LUDI I EKSPLOZIVNI EL CLASICO BEZ POBJEDNIKA Fantastični potezi i golovi, ali i udaranja i isključenje! Barca dvaput vodila, Real se vraćao!

Piše: HinaObjavljeno: 06. svibanj 2018. 14:10

BARCELONA - REAL MADRID 2:2 (Suarez 10', Messi 53'; Ronaldo 15', Bale 72')

BARCELONA: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitić, Busquets, Iniesta (Paulinho, 58), Coutinho (Semedo, 46), Messi, Luis Suarez (Alcacer, 90+2)

REAL MADRID: Keylor Navas, Nacho (Lucas Vazquez, 68), Varane, Ramos, Marcelo, Modrić, Casemiro, Kroos (Kovačić, 84), Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo (Asensio, 46)

Iako ovaj puta El Clasico nije imao nikakvu natjecateljsku težinu, jer je Barcelona već osigurala naslov prvaka, dvoboj na Camp Nou bio je dovoljno zanimljiv, a na kraju je završilo neodlučeno 2-2, premda je Real cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više.

Prvi gol nije trebalo dugo čekati. Nakon lijepe akcije Barcelone mrežu je u 10. minuti zatresao Luis Suárez. No, Real je brzo došao do poravnanja nakon pogotka Cristiana Ronalda u 15. minuti.

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+3) problemi za Barcelonu, jer je desni branič Sergi Roberto isključen zbog toga što je laktom udario Marcela. U poluvremenu trener Reala ostavio je na klupi Ronalda, koji se žalio na ozljedu, a zamijenio ga je Marco Asensio.

Barcelona u nastavku, unatoč igraču manje, ponovno vodi, a strijelac je Lionel Messi u 52. minuti. Igrači Reala su prosvjedovali kod suca tvrdeći da je golu prethodio prekršaj na Varaneu, ali bez uspjeha.

U 70. minuti Lionel Messi nije iskoristio stopostotnu priliku, a kazna je stigla već u 73. minuti, kada je Gareth Bale donio izjednačenje Realu, 2-2, što je bio i konačan rezultat.

U dresu Reala Luka Modrić odigrao je cijeli susret, pruživši solidnu partiju, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 84. minuti. Ivan Rakitić je za Barcu igrao svih 90 minuta.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
14. travanj 2024 15:37