PRESSINPHOTO SPORTS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pressinphoto Sports Agency/alamy/alamy/profimedia
POVRATAK NAKON OZLJEDE

VIDEO: Luka Modrić osvojio 23. trofej s Realom! Kraljevski klub osvojio Kup, maestro zaigrao u velikoj pobjedi

Kapetan Vatrenih osvojio je drugi Kup kralja u karijeri
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2023. 23:59

REAL MADRID - OSASUNA 2:1 (Rodrygo 2‘, 70‘; Torro 58‘)

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga - Valverde, Tchouameni (od 69. Rüdiger), Kroos (od 82. Modrić) - Rodrygo (od 89. Asensio), Benzema, Vinicius

Osasuna: Herrera - Pena, Hernandez, Garcia (od 75. Pena), Cruz - Moncayola, Torro (od 86. Ibanez), Gomez (od 86. Garcia) - Oroz, Budimir (od 70. Avila), Ezzalzouli (od 75. Barja)



>>> GOL RODRYGA POGLEDAJTE OVDJE <<<

>>> GOL TORROA POGLEDAJTE OVDJE <<<

>>> DRUGI GOL RODRYGA POGLEDAJTE OVDJE <<<


PRIJENOS UŽIVO:
KRAJ - Real je novi osvajač Kupa kralja! Dva pogotka Rodryga odlučila su pobjednika, iako se Osasuna vratila sredinom drugog poluvremena. Luka Modrić osvojio je 23. trofej s Real Madridom, ali tek drugi Kup kralja. Hrvatski maestro u igru je ušao u 82. minuti.

86. - Real je sve bliže novom trofeju, a Osasuna će uskoro morati krenuti u sve veći rizik.

82. - Luka Modrić ulazi u igru! Kapetan Vatrenih vratio se nakon ozljede. Modrić je s Realom osvojio samo jedan Kup kralja (2014.)

70. - GOOOOL! Real ponovno vodi! Rodrygo je ponovno strijelac. Kroos je tukao iz daljine, a lopta se odbija Brazilcu koji nije imao težak posao s nekoliko metara skrenuti ju u mrežu. Ante Budimir je u međuvremenu izašao iz igre.

58. - GOOOOL! Osasuna se vraća, Torro zabija za 1:1! Odbila se lopta do veznjaka Osasune na 20-ak metara, a on neobranjivo i silovito pogađa donji kut.

49. - Vinicius je ostavio povratnu loptu za Benzemu, ali Francuz šalje loptu iznad gola.

46. - Počelo je drugo poluvrijeme!

Kraj prvog poluvremena - Real odlazi na odmor s vodstvom 1:0 iz druge minute, a jedini strijelac na susretu je Rodrygo.

image
JAVIER SORIANO/AFP/PROFIMEDIA Javier Soriano/afp/profimedia

35. - Vinicius pokušava s ruba kaznenog prostora, ali njegov udarac odlazi pored vrata.

32. - Alaba trese gredu! Austrijanac je opalio iz slobodnog udarca s više od 20 metara, a njegov pokušaj završio je na okviru gola.

26. - Velike šanse s obje strane. Benzema je mogao povećati prednost Reala, a na drugoj strani se Ezzalzouli sjurio s prema vratima, prebacio Courtoisa, a loptu ispred gol-linije čisti Carvajal.

22. - Budimir je bio viši u skoku od Alabe, ali udarac brončanog Vatrenog odlazi pored vratnice. Bila je to prva ozbiljnija prijetnja Osasune.

20. - Real zasad drži puno veći posjed lopte, ali usporili su ritam nakon furioznog otvaranja. Igra se većim dijelom odvija na sredini terena.

15. - Osasuna se uspjela primiriti od početnog šoka, a zaprijetio je sada kapetan Garcia glavom, međutim pokušaj odlazi pored vrata.

2. - GOOOOL! Kakvo otvaranje utakmice za Real! Rodrygo je strijelac! Vinicius je napravio pravi nered na desnoj strani Osasunine obrane, poslužio povratnom loptom svog sunarodnjaka koji nije imao težak posao s desetak metara. Ujedno, Rodrygo je postao najmlađi strijelac Reala u finalu Kupa u ovom stoljeću.

1. - Počela je utakmica u Sevilli!

Uoči dvoboja navijači obje momčadi pobrinuli su se za spektakularne kadrove s tribina.

image
CRISTINA QUICLER/AFP/PROFIMEDIA Cristina Quicler/afp/profimedia
image
CRISTINA QUICLER/AFP/PROFIMEDIA Cristina Quicler/afp/profimedia

Linker
16. travanj 2024 16:08