Denis Doyle/Getty Images
NAKLON ZA HRVATSKOG 'ČAROBNJAKA'

VIDEO: LUKA MODRIĆ U EKSKLUZIVNOM DRUŠTVU Time se mogu pohvaliti samo odabrani, poput Messija i Ronaldinha...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2017. 20:31

Ivan Rakitić i Luka Modrić imali su vrlo zapažen role, a ni Mateo Kovačić nije loše odigrao od 71. minute sraza kod Eibara, kad je ušao u igru umjesto Modrića. Upravo je pljesak koji je Modrić dobio na Ipurui od domaćih navijača jedan od rariteta ovg španjolskog kola. To pokazuje koliko ga cijene kao igrača širom Španjolske, jer rijetko se u Primeri lješće gostujućim igračima. Ali događa se, uostalom, ako su to zbilo na Bernabeu Ronaldinhu, Messiju… nije tako senzacionalno što je isto doživio Modrić od fanova Eibara.

Real Madrid je bio siguran, dominantan, za njega je to bila odlična najava Lige prvaka s Napolijem, jer podno Vezuva brane rezultat 3:1. Tamo će se u momčadi vratiti Ronaldo, u čijoj odsutnosti je Karim Benzema zabio dva gola i imao prste u preostala dva.

Rakitić je bio strijelac, istina iz zaleđa, njemu je to četvrti pogodak u prvenstvu u tekućoj sezoni. No, osim u početnih nekoliko minuta, igrao je vrlo dobro, istaknuo se s niz izvrsnih akcija, proigravanja, bio je predasistent za super pogodak Neymara.

Internetom je kružio pas iz dubine, kad je izbacio iz igre kompletnu momčad Celte i našao Rafinhu samog u kontri, koji je to zaključio loše, no to je tek jedan, najatraktivniji, od vrhunskih poteza. Rakitić očito igra daleko bolje nego u prvom dijelu sezone, i to nije od ove utakmice.

Kako Paris SG djeluje u sredini, morat će opet biti izvrstan, jedino tako moći će pridonijeti da Barca eventualno nadigra francuskog prvaka i plasira se u četvrtfinale Lige prvaka.

Linker
28. travanj 2024 15:13