Vinicius nakon pogotka

 ANDER GILLENEA Afp
NESPORTSKO PONAŠANJE

VIDEO Mijatović žestoko napao najveću zvijezdu Reala: ‘Nije mi jasno zašto to radi, nanosi si štetu‘

Poslije pogotka, Vinicius je, kao i inače, provocirao domaću publiku
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2024. 11:09

U petom kolu španjolske La Lige prvak madridski Real je u gostima, nakon dva pogođena kaznena udarca, pobijedio Real Sociedad 2:0. Nakon dva remija bila je ovo prva gostujuća pobjeda Reala na startu nove sezone. Strijelci pogodaka za Real Madrid bili su Vinicius i Kylian Mbappé.

Prvi kazneni udarac realizirao je Vinicius u 58. minuti. Poslije pogotka, Brazilac je provocirao domaću publiku kojoj je pokazivao da se stiša. To je razljutilo bivšeg igrača Reala Predraga Mijatovića, kojem se nije svidjela njegova gesta.

On je tijekom prijenosa na Carrusel Deportivu gdje je stručni sukomentator rekao da mu nisu jasni potezi zvijezde Real Madrida.

- Baca kamenje na svoj krov. Nije mi jasno zašto to radi jer si nanosi štetu. Zna u kakvoj je situaciji, a on dodatno provocira publiku. Znam da navijačima Reala ovakvo ponašanje ne sjeda najbolje - rekao je Mijatović u prijenosu.

Vinicius je ove sezone u pet nastupa u španjolskoj La Ligi upisao dva gola i dvije asistencije te je jedan od najboljih pojedinaca svoje momčadi.

Linker
15. rujan 2024 12:56