Albert Gea / REUTERS
FLASTER KAKVOG JE TEŠKO NAĆI

VIDEO: MLADI NEPOZNATI IGRAČ NAPRAVIO MESSIJU ŠTO NI PUNO VEĆI IGRAČI NE MOGU Ovakva drskost, ali i lojalnost danas se uistinu rijetko viđaju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2017. 00:29

Barcelona je u šestom kolu Primere ostvarila i šestu pobjedu. Slavio je katalonski div na gostovanju kod Girone 3:0, a susret su obilježila dva autogola, ali i 20-godišnji Španjolac koji je kao igrač Manchester Cityja na posudbu Gironi, Pablo Maffeo.

Maffeo je do 78. minute kada je zmijenjen igrao praktički flastera na Messiju i odradio poprilično dobar posao kakav nije uspio ni puno razvikanijim igračima. Dobio je veliki broj duela s jednim od najboljih igrač u povijesti, a španjolski mediji pišu i kako ga je Messi za vrijeme utakmice upitao: 'Ti si iz Cityja došao na posudbu? Cijeli dan si samo sa mnom, ha?', na što mu je ovaj odgovorio: 'Nema šanse da te pustim'.

Svidio se Maffeo i Messiju pa je čudesni Argentinac htio s njim zamijeniti dres nakon susreta, no mladić je ponovno napravio nešto što ne bi nitko - odbio ga!

"Messi je najbolji na svijetu, ali ja sam obećao prijatelju da ću mu donijeti dres Ter Stegena, a prijatelji su ipak važniji od Messija", pojasnio je mladi nogometaš pa dodao:

"Imao sam samo jedan zadatak na utakmici, a to je pratiti Messija. Kada ga čuvate, morate jednostavno razmišljati o njemu kao o normalnom čovjeku s dvije noge i dvije ruke. Morate cijelo vrijeme biti maksimalno koncentrirani jer je njemu dovoljna doslovno samo jedna sekunda da pobjegne i zabije vam gol."


Barcelona two own goals

Linker
19. travanj 2024 04:23