Luka Modrić se uživio u trenersku ulogu u susretu sa Celtom iz Viga

 SCREENSHOT/TWITTER
U ANCELOTTIJEVOJ ULOZI

VIDEO Modrić dirigirao suigračima, a nesportski potez suigrača ga je izbacio iz takta: ‘Kakva budala...‘

Hrvatski kapetan se uživio u trenersku ulogu nakon što je zamijenjen u 74. minuti utakmice sa Celtom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2022. 16:33

Real Madrid je proteklog vikenda s 2:1 pobijedio Celtu iz Viga i tako upisao nova važna tri boda u utrci za naslov prvaka. Na toj utakmici nije bilo glavnog trenera 'kraljevskog kluba' Carla Ancelottija koji ima koronavirus pa su momčad vodili Talijanov sin Davide koji je prvi pomoćnik i trener vratara Luis Lopis, a kasnije im se priključilo i nenadano trenersko pojačanje.

Riječ je o kapetanu Vatrenih Luki Modriću koji se, nakon što je zamijenjen u 74. minuti, potpuno uživio u trenersku ulogu. Kamere El Dias Despuesa su snimile Modrića kako se nervira uz teren, daje upute suigračima, dirigira izmjenama i psuje totalno uživljen u utakmicu. Kada je Militao počeo osjećati da više ne može, Luka je ekspresno reagirao i rekao Nachu da se krene zagrijavati što je ovaj bez pogovora i poslušao.

"Nacho, kreni sa zagrijavanjem", rekao je Modrić suigraču koji je do tada gledao utakmicu.

U istom trenu je Marcelo dobacio Militau da krade vrijeme i ostane se previjati na podu što je iznerviralo trenera Luku koji je potpuno poludio na suigrača.

"Diži se! Odmah!", viknuo je Luka uz nekoliko psovki, ali Militao ga nije poslušao pa je Modrić zaključio: "Kakva budala, majko mila...".

Na kraju među njima nije bilo zle krvi, a Modrić je u ovoj utakmici pokazao da itekako ima trenerskog talenta. Kako je izgledao Modrićev "trenerski debi" pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
05. svibanj 2024 03:14