CRISTINA QUICLER Afp
LA LIGA

VIDEO Modrić dobio Rakitića u Sevilli, susret obilježila majstorija Rodryga i divljački start

Real ima ugodnu situaciju nad Atleticom uoči zadnjeg kola i vrlo je blizu drugog mjesta
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2023. 21:19

Real Madrid s tri boda vraća se s gostovanja u Sevilli. Kraljevi su s 2:1 pobijedili domaću momčad, a oba pogotka za goste postigao je Rodrygo.

Nakon što je Rafa Mir u trećoj minuti doveo Sevillu u vodstvo, stvari je na početak vratio 22-godišnji Realov Brazilac. Rodrygo je u 29. minuti namjestio loptu, a onda iz slobodnog udarca s gotovo 25 metara rasparao mrežu, pogodivši u vratarev kut.

SJAJAN POGODAK RODRYGA POGLEDAJTE OVDJE.

Konačan rezultat postavio je isti igrač u 69. minuti nakon udara Reala iz kontre. U 83. minuti Sevilla je ostala s deset igrača na terenu nakon što je Marcos Acuña zaradio izravni crveni karton nakon izuzetno opasnog starta na Daniju Ceballosu.

CRVENI KARTON POGLEDAJTE OVDJE.

Luka Modrić odigrao je cijeli susret s kapetanskom trakom oko ruke, dok je Ivan Rakitić, također kao kapetan, igrao do 62. minute.

Real je ovim trijumfom stigao blizu potvrde drugog mjesta na kraju sezone. Kraljevi imaju četiri boda viška nad trećim Atleticom, koji će sutra dočekati Real Sociedad od 19 sati. U posljednjem kolu momčad Diega Simeonea ide Villarrealu, a Real dočekuje Athletic Bilbao.

Linker
26. travanj 2024 15:33