Luka Modrić

 Screenshot (X)
USRED UTAKMICE

VIDEO: Modrić nije vjerovao što čuje, pogledajte Lukinu reakciju kad ga je zakleti rival pozvao u svoj klub

Modrić je nakon što je čuo svoje ime nekoliko puta dignuo glavu da vidi o čemu je riječ
Piše: SNObjavljeno: 06. veljača 2024. 07:47

U nedjelju je odigran madridski derbi (1:1), a utakmicu je obilježio gol Atletica u zadnjim trenutcima utakmice. Tim rezultatom najviše je profitirala Barcelona koja i dalje dosta zaostaje, no s obzirom na to da je i Girona prosula bodove u istom kolu, Katalonci su smanjili zaostatak.

Zanmiljiva situacija dogodila se u 76. minuti utakmice, kada je s klupe ulazio Luka Modrić. Dok je čekao prekid koji bi omogućio izmjenu, trener Atletica, Diego Simeone pokušavao je dozvati kapetana hrvatske reprezentacije. Modrić je nakon što je čuo svoje ime nekoliko puta dignuo glavu da vidi o čemu je riječ.

- Luka! Luka! Dođi igrati za nas - vikao je Argentinac.

Iznenađeni Modrić se slatko nasmijao, a strateg gradskog rivala mu je uzvratio osmijehom.

Poznato je da Modrić ima ugovor s Realom do kraja sezone, ali postoje mnoga nagađanja što bi mogao nakon isteka istog. Bude li igrao na visokoj razini, moguć je i ostanak u Realu još jednu sezonu, no mediji su ga često selili u Saudijsku Arabiju ili američki MLS.

Modrić je u Real Madrid stigao 2012. godine te nakon što je proglašen jednim od najvećih promašaja tog kluba, odigrao je preko 500 utakmica i osvojio 24 trofeja.

Linker
31. ožujak 2024 11:40