Luka Modrić na utakmici sa Šahtarom
 SERGEI SUPINSKY Afp
VATRENI JE U SREDIŠTU PAŽNJE

Video: Modrić ovakvu pohvalu još nije dobio u karijeri: ‘On je najbolji u cijelom Real Madridu, ima sve!‘

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i motor ‘kraljevskog kluba‘ dobio je posebni kompliment
Piše: SNObjavljeno: 27. listopad 2021. 12:50

Luka Modrić je nedavno odigrao i svoju 400. utakmicu u dresu Real Madrida od čega je iz 261 izašao kao pobjednik. S Realom je osvojio četiri Lige prvaka i četiri klupska svjetska prvenstva, tri europska i tri španjolska Superkupa, dva prvenstva i Kup, a kruna karijere mu je bila nagrada za najboljeg na svijetu, Zlatna lopta, koju je osvojio 2018. godine.

"Jako sam ponosan na 400 utakmica u dresu Reala. Nadam se da ću nastaviti igrati, a vidjet ćemo do kojeg ću broja na kraju doći", rekao je Modrić za klupsku stranicu.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je s 36 godina najstariji igrač Reala, a ugovor s Kraljevima mu vrijedi do 30. lipnja 2022. godine. U Realu planira i završiti karijeru, a koliko ga navijači u Španjolskoj obožavaju govori i video jedne starije gospođe koji je postao hit u toj zemlji.

Elvira Turino Perez ima 80 godina, a nedavno je objavila video u kojem je istaknula kako joj je velika želja u njenim godinama upoznati baš Luku Modrića. Elvira živi u selu Pajares de la Lampreana, nedaleko od grada Zamore, koje ima 306 stanovnika, a velika je navijačica Reala i kapetana Vatrenih.

"U ovom životu, s navršenih 80 godina, voljela bih se fotografirati sa svojim Modrićem. On je najbolji u cijelom Real Madridu. Sjajan je čovjek, dobar i skroman dečko. Ima baš sve!", nahvalila je Modrića simpatična gospođa i postala viralni hit, a vjerujemo da će joj Luka uskoro i ispuniti želju.

Video velike Modrićeve navijačice pogledajte OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 07:06