Luka Modrić slavi gol za pobjedu Reala

 JAVIER SORIANO Afp
LUKINO REMEK-DJELO

VIDEO: Modrić ušao s klupe i pokazao gdje mu je mjesto! Pogledajte golčinu za pobjedu Reala

Na terenu je proveo samo šest minuta i fantastičnim pogotkom rasporio mrežu Seville
Piše: SN, HinaObjavljeno: 25. veljača 2024. 22:47

Santiago Bernabeu je eruptirao i naklonio se majstoru! Luka Modrić ušao je u 75. minuti, a samo šest minuta kasnije pokazao gdje mu je mjesto.

Carlo Ancelotti podignuo je hrvatskog kapetana s klupe pri rezultatu 0:0, a Modrić je maestralnim pogotkom u jednom od prvih dodira loptom rasporio mrežu Seville i donio pobjedu Real Madridu kojom su otišli na +8 ispred Barcelone.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Kraljevski klub je tako u 26. kolu slavio zaslugom hrvatskog kapetana, koji rijetko kada, a vjerojatno i nikada nije imao ovako malo minutažu u Realu. No možda Ancelotti sada promijeni ploču...

image

Detaljnija statistika: Sofascore

SOFASCORE

Bio je to Modrićev drugi ligaški gol ove sezone nakon što je u prosincu zabio u 4:1 pobjedi protiv Villarreala.

Utakmica na Santiago Bernabeu je bila posebna i za kapetana Seville Sergija Ramosa koji je prilikom predstavljanja dobio ovacije punog stadiona.

image
JAVIER SORIANO Afp

Jedan od najvažnijih igrača u novijoj povijesti Real Madrida vratio se na Bernabeu. Bilo je to prvi put nakon 1456 dana da je Ramos kročio na stadion na kojem je ostavio duboki trag. Tri godine, 11 mjeseci i 24 dana prošlo je od njegovog zadnjeg nastupa na Bernabeuu. Bilo je to 1. ožujka 2020. u El clasicu protiv Barcelone.

image

Luka Modrić slavi gol za pobjedu Reala

JAVIER SORIANO Afp

Ramos je u dresu Kraljevskog kluba proveo 16 godina upisavši 671 utakmicu, a kao stoper je zabio 101 gol. U dresu Reala osvojio je 22 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka te pet naslova španjolskog prvaka.

Linker
19. travanj 2024 00:25