PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
KIKS KRALJEVSKOG KLUBA

VIDEO: Modrić zabio, Real pretrpio prvi poraz u golijadi i prepustio vrh Barceloni. Presudio ponovljeni penal

Kapetan Vatrenih Luka Modrić zabio je gol za Real u posljednjoj utakmici 13. kola La Lige
Piše: SNObjavljeno: 07. studeni 2022. 23:00

Rayo Vallecano pobijedio je u utakmici s 3:2, a večerašnji kapetan ‘Kraljeva‘ Modrić je u 37. minuti vratio Real u egal zabivši s bijele točke za 1:1.

Pucao je hrvatski maestro sigurno, poslavši loptu u jednu, a vratara u drugu stranu, iskoristivši tako jedanaesterac koji je prethodno izborio Marco Asensio. Valja reći da je u ovoj situaciji intervenirao VAR i presudio u korist Reala.

Gol Modrića možete pogledati OVDJE.

Modriću je ovo već peti ovosezonski gol za Real i treći prvenstveni. Dva je još zabio u Ligi prvaka.

Vodstvo Rayo Vallecanu donio je Comesana već u 5. minuti, ali Modrić u 37. i Militao glavom u 41. nakon ubacivanja Asensija donose potpuni preokret Realu. Za 2:2 zabio je Garcia u 44. minuti i s tim se rezultatom otišlo na odmor.

Gol Militaa za 2:1 vodstvo Reala pogledajte OVDJE.

U nastavku se očekivalo da će Kraljevi kao toliko puta ranije stići do pobjede, ali Trejo je u 67. minuti zabio s bijele točke i iskoristio tako igranje rukom Danija Carvajala u kaznenom prostoru.

Zanimljivo je kako je prvi udarac Treja s bijele točke Courtois obranio, ali je penal ponovljen zbog ranijeg utrčavanja Carvajala u kazneni prostor. Luka Modrić je zamijenjen u 79. minuti, a u 90. minuti Rodrygo je promašio čisti zicer za Real pucavši preko gola neometan s par metara udaljenosti.

Pobjednički gol Rayo Vallecana možete pogledati OVDJE.

Barcelona sada na vrhu ima dva boda više od Reala.

Linker
20. travanj 2024 13:52