Ivan Rakitić

 Jose Miguel Fernandez/alamy/alamy/profimedia
TEŠKA VEČER

VIDEO Nespretna greška bivšeg Vatrenog: Lošom reakcijom skrivio gol u porazu, poslije utakmice smijenjen trener

U sivilo svoje momčadi uklopio se i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić
Piše: Vito Tomas, Niko MatičevićObjavljeno: 16. prosinac 2023. 22:01

U 17. kolu Primere Sevilla je na Sanchez Pizjuanu poražena s 0:3 od Getafea. Još jednim porazom potvrdili su katastrofalnu formu ove sezone. Za pobjedu ne znaju već deset kola, a na tablici zauzimaju tek 16. mjesto.

U novoj lošoj utakmici u sivilo svoje momčadi uklopio se i Ivan Rakitić. Bivši hrvatski reprezentativac izravno je utjecao na drugi primljeni gol Seville. U jednoj situaciji na sredini terena loše je reagirao poslavši krivi pas koji je završio u nogama Greenwooda. Englezu se u redovima Getafea time otvorio veliki prostor te je jednostavno asistirao svom suigraču Jaimeu Mati koji nije imao težak zadatak.

Novi poraz glavom je platio trener Seville. Naime, uprava je nakon samo 13 utakmica odlučila uručiti otkaz bivšem izborniku Urugvaja Diegu Alonsu. Alonso je u 13 utakmica upisao samo dvije pobjede u Kupu, pet neriješenih u prvenstvu te četiri poraza u Ligi prvaka što je naposlijetku rezultiralo ispadanjem iz Europe. Ovo je već drugi trener Seville koji je ove sezone dobio otkaz, nakon što je ranije smijenjen José Luis Mendilibar.

POGREŠKU RAKITIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Linker
10. svibanj 2024 20:41