Almeria - Atletico Madrid 

 JORGE GUERRERO Afp
NEOČEKIVANI ISHOD

VIDEO: Nevjerojatan ‘kiks‘ Atletica, osvojili samo bod kod ekipe koja nema nijednu pobjedu u sezoni

Nogometaši Alavesa i Mallorce odigrali su 1-1 u drugoj utakmici subotnjeg programa
Piše: HINAObjavljeno: 24. veljača 2024. 23:36

Madridski Atletico osvojio je samo bod na gostovanju kod posljednjeplasirane Almerije, odigravši 2-2 u 26. kolu španjolske LaLige, iako je momčad Diega Simeonea dvaput vodila.

Madriđani su poveli već u 2. minuti pogotkom Angela Corree. U 27. minuti je izjednačio Luka Romero. Novo vodstvo gostima donio je Rodrigo de Paul u 57. minuti, ali je sedam minuta poslije ponovno Rodrigo de Paul bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i postavio konačnih 2-2.

POGOTKE POGLEDAJTE OVDJE

Atletico je s 52 boda na četvrtom mjestu, dok je Almeria trećim uzastopnim remijem došla do devet bodova, ali još uvijek čeka na svoju prvu pobjedu u ovoj sezoni.

Nogometaši Alavesa i Mallorce odigrali su 1-1 u drugoj utakmici subotnjeg programa. Mreže su mirovale sve do 76. minute, kad je domaću momčad u vodstvo doveo Carlos Benavidez. Nogometaši Mallorce ipak su uspjeli iz Baskije otići neporaženi zahvaljujući Matiji Nastasiću koji je u 88. minuti postigao gol za konačnih 1-1.

Alaves s 29 bodova trenutačno zauzima 12. mjesto, dok je Mallorca na 16. poziciji s 24 boda, sedam više od prve momčadi koja se nalazi u zoni ispadanja, a to je Cadiz. Andaluzijska momčad ima utakmicu manje od Mallorce.

Linker
01. svibanj 2024 00:45