JOSE JORDAN
NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA

Video: Nova majstorija Modrića! Pokrenuo akciju na centru, pa sam zabio glavom, no Real je opet kiksao

Luka Modrić nastavlja oduševljavati u dresu Real Madrida, zabio je već četvrti gol ove sezone
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2020. 22:11

Nogometaši Real Madrida su u 16. kolu Primere gostovali kod Elchea na kraju izvukli smao bod (1:1), a jedan od najboljih ponovno je bio Luka Modrić koji iz utakmice u utakmicu potvrđuje fantastičnu formu, i ovoga puta uz novi gol.

Hrvatski kapetan postigao je lijep zgoditak za vodstvo Reala u 20. minuti. Pokrenuo je akciju na centru, lopta je došla do Asensia koji je topovski opalio s više od 25 metara i pogodio gredu, a Modrić sjajno ispratio akciju do kraja - sjurio se u šesnaesterac i odbijenu loptu između dva domaća braniča glavom zakucao u mrežu.

image
JOSE JORDAN

To mu je ukupno četvrti gol ove sezone, a treći u Primeri. Prvi je zabio Barceloni u listopadskom El clasicu, drugi Eibaru prije desetak dana, a sjajno je matirao i Šahtar u Ligi prvaka.

Akciju i novi Lukin pogodak možete pogledati OVDJE

Real je na poluvremenu imao vodstvo 1:0, ali novi prvoligaš Elche izjednačio je u 52. minuti golom Fidela iz penala kojeg je potpuno nepotrebno skrivio Carvajal. Realov bek je kod jednog ubačaja iz slobodnog udarca rukama potegnuo Barragana na nekoliko metara od suca, a Fidel nije propustio poklon s bijele točke. Real je do kraja propustio veliki broj prilika za pobjedu. Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu.

Real je ostao drugi s dva boda manje i dvije utakmice više od vodećeg Atletica, dok je Elche 15. sa 16 bodova.

Atletico je u ranije odigranoj utakmici u Madridu pobijedio Getafe 1:0, te potvrdio vodstvo u Primeri.

Gol vrijedan pobjede postigao je udarcem glavom Luis Suarez u 20. minuti, a to je bila jubilarna, 500-ta utakmica Diega Simeonea na klupi Atletica. Otkako je Simeone trener Atletico u tih devet godina nije primio nijedan gol protiv Getafea, a zasluge večeras idu i Šimi Vrsaljku, koji je igrao do 57. minute.

Granada je preokretom slavila na svom stadionu protiv Valencie s 2:1. Poveli su gosti golom Francuza Gameira (36), izjednačio je Kenedy (45+3), da bi pobjedu Granadi dvije minute prije kraja donio Jorge Molina. Valencija je na utakmici imala dva isključena igrača, a Granada jednog.

Linker
04. svibanj 2024 10:42