Screenshot
ZAOSTALA UTAKMICA

VIDEO: Pogledajte bizaran prekršaj kojim je Benzema upropastio Modrićevu asistenciju i vodstvo Reala

Njemački reprezentativac već je proslavio pogodak, ali onda se uključio VAR
Piše: SNObjavljeno: 02. veljača 2023. 22:13

Real Madrid na Santiago Bernabeu igra utakmicu zaostalu iz 17. kola španjolskog prvenstva protiv Valencije. Momčadi su na predah otišle rezultatom 0:0, premda se mreža zatresla krajem prvog dijela, no pogodak je poništen zbog poprilično nepotrebnog prekršaja Karima Benezme, čime je propala i nova asistencija Luke Modrića.

Kraljevi su dominirali u prvih 45 minuta, protivnici nisu nijednom zapucali prema vratima Thibauta Courtoisa. Doduše, ni Real nije stvorio mnogobrojne izgledne šanse, ali Antonio Rudiger krajem poluvremena zatresao je mrežu na ubačaj Luke Modrića iz kornera.

Kapetan ‘Vatrenih‘ pronašao je njemačkog reprezentativca na liniji peterca, a Rudiger je nadskočio sve čuvare i proslavio pogodak za vodstvo. No, VAR provjera pokazala je da je Benzema, koji sa svoje pozicije nije mogao ni stići do lopte, napravio prekršaj nad Valencijinim veznjakom Yunusom Musahom, stoga je glavni sudac poništio pogodak i dodijelio žuti karton Francuzu.

>>>> PONIŠTEN POGODAK REALA POGLEDAJTE OVDJE <<<<

Benzema je pretjerao prilikom "hrvanja" s Musahom. Čini se da je postojao i blagi kontakt laktom, ali najveći problem zasigurno je odgurivanje Musaha dlanom postavljenim na njegovo lice.

Modrić je tako ostao bez treće ligaške asistencije, Real bez vodstva u trenutku kada Barcelona ima osam bodova prednosti na prvom mjestu, a Rudiger bez drugog ligaškog pogotka.

Ranije, na samom početku utakmice, hrvatski veznjak sjajnom loptom počastio je Marca Asensia. Španjolac je tako ušao u stopostotnu šansu i sam istrčao pred vratara, ali nije uspio zabiti.

Linker
17. travanj 2024 23:06