Screenshot
BORILAČKI POTEZ

VIDEO: Pogledajte divljački start Barcine zvijezde, ničim izazvan, iz čista mira laktom udario suparnika

U više navrata napadač Xavija Hernandeza gubio je živce, a eskaliralo je krajem poluvremena
Piše: SNObjavljeno: 13. kolovoz 2023. 22:47

Interesantna situacija dogodila se u 42. minuti ogleda prvog kola La Lige između Getafea i Barcelone na Alfonso Perezu. Katalonci su pred kraj poluvremena ostali s igračem manje jer je Raphinha izveo posve neshvatljiv borilački potez vrijedan direktnog isključenja.

Brazilski napadač bio je u običnom trku na protivničkoj polovici te čekao na dodavanje Frenkieja de Jonga. Približavao se Gastonu Alvarezu da bi ga, tko zna čime izazvan, iz čista mira udario laktom u glavu. Branič Getafea uhvatio se za lice i "složio na zemlju", a kompletna klupa domaćina predvođena trenerom Joseom Bordalasom ekspresno je poskočila uz raznorazne usklike i negodovanja.

ISKLJUČENJE RAPHINHE POGLEDAJTE OVDJE

Glavni sudac Cesar Soto Grado nije dugo dvojio, pokazao je Brazilcu direktan crveni karton. Raphinha je u više navrata tijekom utakmice izgubio živce, dokaz tomu je i rasprava s glavnim sucem zbog kojeg je požutio pet minuta prije nego što će biti direktno isključen. Očio je Raphinhu zasmetalo što su ga braniči Getafea uzeli "na pik" i dvaput malo jače faulirali.

Momčadi su na poluvrijeme otišle uz rezultat 0:0. Utakmica je u tijeku, a Xavija Hernandeza i Barcelonu čeka još teži zadatak nego što su očekivali, na čemu mogu "zahvaliti" brazilskom majstoru kratkog "fitilja".

Spomenimo da su u katalonskom dresu debitirali veznjaci Ilkay Gundogan i Oriol Romeu. Prvi je stigao iz Mancheser Cityja u transferu bez odštete, a drugi iz Girone za 3,4 milijuna eura.

Utakmica je u tijeku, uskoro opširnije...

Linker
02. svibanj 2024 23:56