Luka Modrić i Luka Sučić s poklonima

 Screenshot (x)
HRVATSKI SLAVLJENICI

VIDEO Pogledajte gestu Real Sociedada koja je oduševila Modrića i Sučića: ‘Sretan rođendan Luka‘

Sučić je napunio 22 godine 8. rujna, dok je Modrić svoj 39. proslavio dan kasnije
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2024. 09:36

Luka Modrić i Luka Sučić, susreli su se na utakmici španjolskog prvenstva između Real Madrida i Real Sociedada, odigranoj u San Sebastianu. Real Madrid je slavio 2:0, a prije samog ogleda klub domaćin, Real Sociedad, podijelio je na Twitteru video njihovog prijateljskog susreta s opisom na hrvatskom "Sretan rođendan Luka".

Modrić, dugogodišnji kapetan hrvatske reprezentacije i simbol prošlih uspjeha, te Sučić, talentirani mladi veznjak i nada budućnosti, nedavno su proslavili rođendane. Sučić je napunio 22 godine 8. rujna, dok je Modrić svoj 39. rođendan proslavio dan kasnije. U objavi Real Sociedada, prikazano je kako maskota kluba dovodi Sučića na kratko druženje s Modrićem prije početka utakmice, simbolično spajajući prošlost, sadašnjost i budućnost hrvatskog nogometa.

Dočekala ih je maskota Real Sociedada koja im je obojici uručila karikature s njihovim likovima koji u klupskim dresovima stoje zagrljeni s hrvatskim šalom. Ispred njih je rođendanska torta na kojoj piše "Zorionak" što na baskijskom znači Sretan rođendan.

Linker
16. rujan 2024 14:21